ADHD Personlighetstrekk

November 9
ADHD Personlighetstrekk

Attention deficit hyperactivity disorder, eller ADHD, er preget av hyperaktiv atferd og en manglende evne til å opprettholde oppmerksomhet. Den rammer både barn og voksne. Mens de fleste ADHD symptomer kan kategoriseres som atferdsmessige, noen personlighetstrekk er felles for mange lider. Behandlingen omfatter sentralstimulerende medikamenter og psykoterapi, forklarer National Institute of Mental Health. Milde tilfeller kan ikke kreve behandling.

lett overveldet

Mennesker med ADHD er lett overveldet, forklarer ADHDTexas.com. Enten føler seg overveldet av skole eller karriere ansvar eller personlige krav, kan det virke for den enkelte som om han har flere oppgaver enn han kan utføre. Han kan bli frustrert eller gi opp heller enn å takle sitt arbeid. Motsatt kan en person med en annen personlighet egenskap trives på utfordringen med en voksende oppgaveliste.

Impulsiv

Impulsivitet er et kjennetegn egenskap av ADHD. Selv om det ofte innebærer atferd, kan det også forholde seg til kommunikasjon og beslutningstaking. Den lidende kan snakke med andre impulsivt i stedet for å nøye tenke ut et svar. Dette kan skade forholdet hvis den andre parten ikke forstår sykdommen. Impulsive beslutninger kan føre til tapte muligheter eller uheldige konsekvenser, særlig i voksen alder.

Glemsom

Centers for Disease Control and Prevention beskriver glemsel som et symptom på ADHD. I stedet for å glemme et navn, innebærer denne typen glemme ikke huske oppgavene som skal utføres eller aktiviteter å delta. Den lidende kan glemme å stoppe på matbutikk eller glemmer å ta med leksene på skolen.

emosjonell labilitet

Noen barn med ADHD skjerm aggresjon, forklarer & ldquo; Psychiatric Mental Health Nursing "Dette kan være en del av en generell manglende evne til å kontrollere følelser, forårsaker humør til å brått endre flere ganger om dagen Den enkelte kan vekke i dårlig humør, føler deg glad.. når klappe en hund, sint når disiplinert på jobb og trist når oppdager en pakke didn & # 039; t ankommer - alt på samme dag.

Manglende evne til å opprettholde oppmerksomhet

Personen med ADHD ofte ikke klarer å tilstrekkelig fokus på oppgaven. Han er usannsynlig å lese i timevis om gangen, eller arbeide på et enkelt prosjekt uten hans sinn vandrende. Han kan avbryte en foreleser som snakker for mer enn en time eller stå opp fra stolen under talen. Når spørres, kan han vise litt oppbevaring av forelesningen materialet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com