Fordelene kaffe for tenåringer

November 25
Fordelene kaffe for tenåringer

Koffein i noen form, inkludert kaffe, anbefales ikke for barn yngre enn 12 år, i henhold til UCLA Health System nettside, men kaffe er ikke skadelig for tenåringer hvis nytes i moderate mengder. Folk drikker kaffe for sine fysiske effekter, så vel som for det sosiale aspektet, og tenåringer kan også ha nytte av å fråtse i kaffe ansvarlig.

fysiske effekter

Tenåringer lever travle liv, sjonglerer deres sosiale liv med skolearbeid, sport og andre aktiviteter. Mange får ikke nok søvn til å føle deg uthvilt om morgenen. Bare 15 prosent av tenåringer får mer enn åtte timers søvn på skolen netter, i henhold til Sleep Foundation. Den koffein i kaffe fungerer som en mild stimulerende, våkner opp folk som drikker den, og finslipe sine mental årvåkenhet. Tenåringer kan ha nytte av å drikke kaffe før skolen hvis de trenger en mild stimulerende å hjelpe dem å holde seg våken og fokusere på skolearbeidet eller annen aktivitet. Kaffe skal kun brukes ved behov for dette formålet, som tenåringer bør øve sunne søvnvaner, som inkluderer å få åtte timers søvn per natt.

trygdeytelse

Drikker kaffe er en sosial aktivitet, og kaffebarer er ofte huber aktivitet for tenåringer og unge voksne. Kaffe er en sunn drikk med måte, selv om fancy kaffe-baserte påfunn kan inneholde mye sukker, fett og kalorier. Tenåringer kan dra nytte av sosialt samvær med sine venner over kaffe, som er sunnere enn overindulging i kraftige energidrikker eller snike ulovlige drikkevarer som alkohol.

betraktninger

Tenåringer bør begrense sin kaffe inntak, slik at de ikke bruker mer enn 100 mg koffein per dag, eller en kopp brygget kaffe, anbefaler TeensHealth nettstedet. Drikker mer enn dette beløpet setter ungdommene i fare for koffein avhengighet. Tenåringer som liker de sosiale fordelene ved kaffedrikking kan bytte til koffeinfri versjoner av deres favoritt drikke for å holde forbruket på et sunt nivå.

Advarsel

Tenåringer som drikker kaffe for sine fysiske og mentale fordelene ved en feil kan konsumere for mye koffein ved å drikke andre koffeinholdige drikker eller bruker andre produkter som inneholder stoffet. For eksempel cola-baserte brus er vanlige koffein kilder for ungdommer, som er energidrikker og til og med iste. Smerte og kald medisin produsenter ofte forbedre sine over-the-counter narkotika med koffein. Tenåringer bør være årvåken om overvåking generelle koffein forbruk, ikke bare kaffedrikking.

Uttak

Koffein tilbaketrekking er ubehagelig, som tenåringer som utilsiktet blir avhengige av stoffet ved å drikke for mye kaffe eller andre kilder vil ha fysiske symptomer dersom de brått avskåret sitt inntak av kjemikaliet. Den hodepine, urolig mage og irritabilitet vil peak innen to dager og forsvinner helt i litt mer enn en uke. De fleste tenåringer som bor under 100 mgs per dag av koffein forbruk ikke bli avhengig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com