Relief Fra Sarkoidose øresmerter

March 27

Sarkoidose er en sykdom som er definert ved oppbygging av små forekomster av betente celler. Det kan forekomme hvor som helst i kroppen, men som oftest er sett i øynene, lymfeknuter, kjøtt og lunger. Selv om årsaken ikke er kjent, antas det at sarkoidose stammer fra en abnormitet i immunsystemet. Fordi symptomene varierer fra person til person, kan sarkoidose manifest på forskjellige måter. Vanlige symptomer er tretthet, øresmerter, hoste og røde nupper på huden.

behandlingstilbud

Den beste måten å behandle øre smerte og andre symptomer på sarkoidose, er å behandle sykdommen i seg selv. Men i min tilfeller symptomene på sykdommen er milde og vil sannsynligvis løse på egen hånd. Hvis du er diagnostisert med sarkoidose og symptomene forsvinner, er det viktig at legen din overvåker din helse å sørge for at betennelsen ikke forverres. I tilfelle at sarkoidose er i nervesystemet, hjerte eller nyrer, kan legen anbefale behandling, slik at den ikke skader kroppen din.

kortikosteroider

Hvis legen din bestemmer seg for å behandle din sarkoidose, vil han trolig foreskrive et medikament som heter prednison, som er et kortikosteroid. Kortikosteroider er svært potente legemidler som arbeider for å redusere betennelse ved å stimulere effekten av hormonene binyrene produserer. Ifølge Mayo Clinic, er det noen debatt om hvor lenge du skal bruke narkotika. Noen leger mener at du bør ta dem med en lav dose så lenge som et par år fordi sarkoidose kommer tilbake når bruk er avviklet. Imidlertid kan langvarig bruk av prednison føre til mange komplikasjoner som høyt blodtrykk, grå stær, vektøkning, diabetes og osteoporose. Stoffet bør imidlertid gjøre Sarkoidose symptomer, inkludert øresmerter, gå bort.

andre alternativer

Noen mennesker kan ikke tolerere prednison og trenger et annet alternativ. Å behandle sarkoidose, vil legen se etter en måte å undertrykke immunsystemet, siden betennelsen er dens naturlige reaksjon mot sykdom. Legen kan anbefale stoffer som Imuran eller Plaquenil, som er nyttig, men kommer også med en rekke bivirkninger. Det er best for deg å snakke med legen din om risikoen ved å behandle eller ikke behandle din sarkoidose. Basert på mønsteret av sykdommen og din generelle helse, vil du både bestemme det beste løpet av handlingen for deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com