Hvordan utvikle en rutine for bipolar lidelse

February 22

Ifølge en studie publisert i American Journal of Psychiatry i 2006, å utvikle en rutine er avgjørende for å håndtere bipolar lidelse. Forskning viser en sammenheng mellom forstyrrelser i rutine og forekomst av symptomer og episoder. Forskning har også funnet ut at å ta tiltak for å sikre at daglige vaner er regulert hjelper mennesker med bipolar lidelse går fra overveldet til fokusert. Opprettelsen av en daglig rutine som inkluderer regelmessige søvnvaner er spesielt viktig og betydelig reduserer forekomsten av uønskede symptomer assosiert med bipolar lidelse.

Bruksanvisning

Hvordan utvikle en rutine for bipolar lidelse

En Bestem hvor mye søvn er nødvendig hver natt. For å regulere søvnmønster og etablere en rutine for bipolar lidelse, må du oppgi nøyaktig antall timer. Ifølge National Sleep Foundation, sju til ni timer søvn per natt er nødvendig for voksne. Bipolar folk som sover mer eller mindre enn de anbefalte syv til ni timer per natt fører til forstyrrelser i kroppens naturlige rytme.

2 Opprett en søvn tidsplan. Etablere hvor mange timer søvn må legges til eller trekkes fra for å oppnå målet om syv til ni timer. Gjør endringer i både leggetid og stigende timer i stedet for på bare ett aspekt av planen. For eksempel, en person som vanligvis går i dvale ved midnatt og stiger på 5 am forbedrer søvnen planen ved å gå til sengs på 22:00 og våkner opp klokken 6 Skriv planen ut og holde det konsekvent å utvikle rutine for bipolar lidelse.

3 Start ved å legge til eller redusere en time om gangen til den eksisterende søvnmønsteret. Bruk en vekkerklokke for å justere søvn tidsplan som planlagt. Å få til å sove eller våkne opp tidligere er ofte vanskelig i begynnelsen. Stikker med planen og gjøre små jevn endringer er avgjørende for å lykkes. Hvis en hel time skaper uro eller ubehag, starte tregere ved å gjøre endringer i 30-minutters intervaller.

4 Hold deg til planen hver kveld. Det kan være fristende å være oppe sent og sove i helgene; men denne oppførselen er svært forstyrrende for noen med bipolar lidelse. Stress forårsaket av feil søvnvaner forverrer symptomene på mani eller depresjon. Opprettholde kroppens døgnrytme ved hjelp av en konsistent søvn mønster hver kveld for å redusere symptomene.

Hint

  • Satt mer enn en vekkerklokke eller plassere den på den andre siden av rommet hvis sleeping er et problem.
  • Delta i beroligende aktiviteter før sengetid og unngå stimulering.
  • Juster måltidene å gå sammen med kroppens naturlige dagtid rytme for økt rutine fordeler.
  • Ikke behandle søvnløshet med medisiner uten lege tilsyn.
  • Unngå koffein og andre sentralstimulerende midler.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com