Hva er fordelene med Palm Oil på Hair & amp; Hud?

June 6
Hva er fordelene med Palm Oil på Hair & amp; Hud?

Oversikt

Ifølge den amerikanske Palm Oil Council, har palmeolje blitt konsumert i over 5000 år. Dens helsemessige fordelene er mange, og ytterligere fordeler fortsetter å bli oppdaget. Det er nå en ledende avling, og ifølge Dr. Betty Kamen, PhD, er palmeolje den nest vanligste vegetabilsk olje produsert på verdensbasis. Noen fordeler er særlig til hår og hud, men.

Anti-aging

Hva er fordelene med Palm Oil på Hair & amp; Hud?

Palmeolje inneholder vanskelig å finne toctrienols, som er medlemmer av vitamin E familie. Den vanligste formen for vitamin E, tokoferol, har lenge vært brukt til å behandle mange hudlidelser og finnes i mange anti-aging produkter. Vitamin E er en sterk antioksidant som hjelper huden å bekjempe frie radikaler som kan skade huden og forårsake fine linjer og rynker. Dr. Betty Kamen, bekrefter PhD at som en sterkere antioksidant enn tokoferoler, toctrienols har vist seg å være mer effektive i å forebygge aldring og skader fra frie radikaler. Anvendt topisk, som med tokoferol, toctrienols er i stand til å trenge dypt inn i hudens lag for å muliggjøre helbredelse og beskyttelse fra bunnen opp.

Cleansing & amp; Moisturizing

Hva er fordelene med Palm Oil på Hair & amp; Hud?

Palmeolje finnes i sjampo, balsam, såper, kremer, kremer, stiftelser og mer. Det er funnet i sjampo og såper for sin evne til å fjerne olje og smuss fra hår og hud. Den inneholder også en refatting middel som bidrar til å gjenopprette håret og huden naturlige oljer fleste såper og sjampo fjerner la fuktighet unnslippe. I sjampo og balsam, det gir også et kondisjoneringsmiddel. Det er lagt til hudpleieprodukter, ikke bare for sin anti-aging egenskaper, men også fordi det gir dype fuktighetsgivende egenskaper gjør huden myk og smidig.

sunt hår

Hva er fordelene med Palm Oil på Hair & amp; Hud?

Det beste du kan gjøre for ditt hår og hud er å spise et sunt kosthold og drikker passende mengder vann. Håret krever spesielt fettløselige vitaminene A & amp; E for å gi næring til røttene og hodebunnen, og rød palmeolje spesielt er ikke bare svært høy i vitamin E, men også på betakaroten. Når forbrukes, er beta karoten omdannes av kroppen til vitamin A.

Cancer Fighter

Hva er fordelene med Palm Oil på Hair & amp; Hud?

Lipider i huden vår kan bli skadet eller oksidert av ozoneksponering, noe som kan føre til frie radikaler som genereres i huden vår. Vi har fastslått at palmeolje kan bekjempe frie radikaler, men det kan også forhindre dem fra å dannes i første omgang. Oksydasjonen av lipilds resulterer i frie radikaler har vist seg å være en underliggende årsak til mange hudsykdommer, inkludert kreft. Dr. Betty Kamen, bemerker PhD som toctrienols har vist seg å være 40 til 60 ganger kraftigere enn vanlig tokoferol i å hindre lipid preoxidation.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com