Slik Spot generell angst lidelse symptomer

June 30

Slik Spot generell angst lidelse symptomer


Hvis du har opplevd overdreven bekymringsfull i seks måneder eller mer, kan du bli lider av generalisert angstlidelse. Generalisert angstlidelse kan påvirke noen, men rammer kvinner mer enn menn. Voksne i alderen 20 og 30 har den høyeste forekomsten av sykdommen, men det kan dukke opp når som helst alder. Sjekk med legen din hvis du merker noen av følgende symptomer eller tegn.

Bruksanvisning

1 Vurder om du bekymrer meg mye, og om du kan styre den bekymringsfulle. Bekymringsfullt overdrevet eller har angst oftere enn ikke for en periode på seks måneder kan indikere et problem.

2 Finn ut om du har en blanding av angst og bekymring kombinert med tre eller flere av følgende symptomer: søvnvansker, følelse av uro eller tastet opp, konsentrasjonsvansker eller huske, tretthet og dårlig utholdenhet, irritabilitet og anspente muskler.

3 Sjekk om du viser generalisert angstlidelse i andre fysiske måter som kortpustethet, diaré eller andre gastrointestinale problemer, magesmerter eller "følelsen en klump i halsen."

4 Se etter omveltning i ditt personlige, profesjonelle eller sosiale liv. Ved alvorlig, kan den lidelse interferere med dag-til-dag funksjon.

5 Hvis du er ofte engstelig, spør deg selv om bekymringen du mener er i forhold til den situasjonen du er i. Hvis det ikke er noen reell fare, men du konsekvent oppfatter deg selv å være i fare, er dette en indikasjon på at du kan være lider av generalisert angstlidelse.

6 Søk hjelp. Du trenger ikke å leve med konstant angst. Generalisert angstlidelse kan behandles med psykologisk rådgivning, anti-angst medisiner eller en kombinasjon av de to behandlingene.

Hint

  • Du kan føle at du "loop" om hendelser. Det vil si at du kan spille tilsynelatende ubetydelige hendelser om og om igjen i hodet ditt og plage om dem for en tid etter at de oppstår.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com