Hva er årsakene til ansikts flekker og amp; Rødhet Problemer hos kvinner etter 40?

September 27

Kvinner opplever ofte forskjellige hudsymptomer når de passerer 40 år gammel. Noen av disse er på grunn av kroppslige endringer, mens andre er på grunn av ytre faktorer. Hvis en kvinne over 40 opplevelser ansikts flekker og rødhet, er det alltid en årsak, og noen er mer alvorlige enn andre. Hver gang oppstå ansikts hudforandringer, kvinner trenger å snakke med sin lege for å finne årsaken og diskutere eventuelle nødvendige behandling.

Allergiske Hudproblemer

Allergiske hudsykdommer kommer i en rekke former. Vanlige symptomer er rødhet og kløe, og noen kan forårsake støt, hevelse og badevekt. De vanligste typene av allergiske hudreaksjoner som kan forårsake rødhet og flekker i ansiktet inkluderer elveblest, kontakteksem og eksem, ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi. I de fleste tilfeller er elveblest forårsaket av narkotika eller matallergier. Kontaktdermatitt som oppstår når et område av hud, slik som ansiktet, blir skadet av en substans som kommer i kontakt med det, for eksempel planter, fargestoffer, nickels eller kjemikalier. Eksem kan være forårsaket av svette eller overoppheting, følelsesmessig stress eller irritanter, for eksempel såper.

Hvis en kvinne opplever elveblest eller angioødem, kan et antihistamin å lindre symptomene hennes. Kontakt dermatitt kan behandles med aktuell kortikosteroid kremer og kalde omslag. Aktuelt kalsineurinhemmere og aktuelle kortikosteroider kremer er oftest brukt til å behandle ansikts rødhet og flekkete utslett forårsaket av eksem. For alle allergiske hudreaksjoner, er det viktig å finne årsaken og deretter unngå det for å hindre ytterligere reaksjoner.

Hetetokter

Ifølge Mayo Clinic, vil tre av fire kvinner som opplever overgangsalderen har hetetokter. Hetetokter er perioder hvor du opplever en intens, plutselig varm følelse som påvirker overkroppen og i ansiktet, og de kan bli fulgt av symptomer som kvalme, angst, svakhet, svetting og rask hjerterytme, svimmelhet, hodepine, og en kvelende følelse, ifølge BreastCancer.org. Når en kvinne opplever en varm flash, blir hun ofte spyles, svetter og har rødlig hud.

I de fleste tilfeller er hetetokter forårsaket av hormonelle endringer som oppstår i overgangsalderen. Det er anslått at i USA, om lag 85 prosent av kvinner opplever hetetokter som de kommer inn overgangsalder og i ca to år etter deres menstruasjonssyklus ender, ifølge BreastCancer.org. Ingen spesifikke behandlinger er tilgjengelige, men kvinner kan ikke redusere sine symptomer ved å unngå vanlige triggere, som alkohol, varme rom eller vær, koffein, røyking, slankepiller, varm dusj, og krydret mat. Hvis kvinner finne sine hetetokter å være spesielt plagsomme, kan visse medisiner hjelpe, for eksempel antidepressiva, medisiner som senker blodtrykket, produkter som ligner progesteron, milde beroligende midler, og i mindre vanlige tilfeller, østrogenbehandling.

rosacea

Rosacea er en tilstand der huden på nesen, panne, kinn, hake og øyelokkene er kronisk betent, noe som resulterer i rødhet, hevelse, små blodårer som er fremtredende eller akne som utslett, ifølge Medline Plus, en online ressurs for National Institutes of Health. Hva er årsaken til denne tilstanden er ikke kjent, men risikofaktorer inkluderer å være mellom 30 og 50 år gammel, å være en kvinne, rødmende lett og være lyshudet. Selv om det er ingen kur, kan kvinner redusere flare-ups ved å unngå eventuelle triggere, bruker solkrem daglig og prøver å få så lite soleksponering som mulig, og begrense alkohol, varme drikker og krydret mat. Hudutslett kan lindres ved aktuell og oral antibiotika. Hvis rosacea er alvorlig, kan rødhet lindres med laser kirurgi.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com