Offentlige tilskudd for kreft

July 1

Offentlige tilskudd for kreft


Ifølge en 2010 studie publisert i Health Affairs magasinet, lav inntekt enkeltpersoner som er diagnostisert med kreft tilbringer omtrent 27 prosent av deres totale inntekter på kreftbehandling. Fordi kreftbehandling er så viktig, men kostnadene er så høye, mange enkeltpersoner slå til regjeringen om hjelp.

Social Security Funksjonshemming Forsikring

Kvalifisering kreftpasienter kan få personnummer Funksjonshemming trygden (SSDI). Pensjoner og ytelser som en person kan få avhenger av den enkeltes arbeid historie. Derfor, hvis du ikke har jobbet, du kan ikke motta SSDI. I tillegg bare blir diagnostisert med kreft er ikke nok til å garantere at du vil motta ytelser. Kravene for å motta ytelser varierer avhengig av hvilken type kreft du har. For å finne ut mer om SSDI, og for å søke om SSDI, ta kontakt med Social Security Online: Disability Planner hjemmeside.

Supplerende Security Income

Hvis du ikke er kvalifisert for SSDI, kan du kvalifisere for Supplemental Security Income (SSI). SSI er tilgjengelig for lav inntekt enkeltpersoner som har blitt diagnostisert med kreft. I motsetning til SSDI, er SSI ikke er basert på arbeid historie. Følgelig mange barn som har blitt diagnostisert med kreft motta SSI. For å finne ut mer om SSI, og for å søke om SSI, se Social Security Online: Supplemental Security Income hjemmeside.

Barnas Health Insurance Program

Barnas Health Insurance Program, opprettet i 1997, er et statlig og føderalt program som lar kvalifiserende barn å få helseforsikring for gratis eller til en redusert pris. Hver stat bestemmer kvalifikasjonskrav og kostnadene for forsikringen. For å finne den informasjon som er spesifikk for din tilstand, klikk på bildet av din tilstand på Forsikring Kids Nå kart.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com