Problemer med hodet Skin

July 3
Problemer med hodet Skin

Selv om huden på hodebunnen din tjener samme formål å beskytte dine bein og muskler som huden andre steder på kroppen, har det flere merkbare forskjeller: det er mye tykkere enn huden ellers, og bærer mer blod, ifølge Discovery Health. I tillegg inneholder den mange talgkjertler som produserer olje er nødvendig for å holde håret sunt. Problemer med hodebunn er ikke uvanlig, men hvis de blir irriterende eller vedvarende, se en hudlege umiddelbart for en profesjonell diagnose.

Flass

Flass er en kronisk hudsykdom som oppstår når huden i hodebunnen blir tørr og flassende. Huden flak samle seg i håret, slik at flass innlysende for andre. Dette er ofte svært pinlig for den lidende. Flass forverres vanligvis i de kalde månedene.

Den gode nyheten er at, mens flass er ganske vanlig, er det ikke smittsomt og kan ofte behandles enkelt med spesielle over mot sjampo. Den amerikanske Osteopathic College of Dermatology anbefaler at lider se etter sjampo som inneholder slike forbindelser som sinkpyrition eller selen sulfid. Vekslende mellom ulike flass sjampo med hver dusj kan gi lindring for vanskelig å behandle tilfeller av flass.

follikulitt

Follikulitt oppstår når hårsekkene bli infisert. Selv folliculitis er mest vanlig i hodebunnen regionen, kan det oppstå hvor som helst på kroppen. The New Zealand Dermatologisk Society bemerker at follikulitt kan føre til arrdannelse og permanent håravfall og kan skje innen alle aldersgrupper.

Sykdommen manifesterer ofte i patcher og bærer noen symptomer annet enn håravfall og av og til kløe. Selv om ingen kur eksisterer, antibiotika og kortikosteroider gi lindring hos noen pasienter.

Kviser

Akne kan ha mange årsaker, men en av de vanligste årsakene til akne er overproduksjon av talg fra talgkjertlene. Dette resulterer i hårsekkene blir blokkert med overflødig talg. Bakterier kan formere innenfor blokkert hårsekken, forårsaker smerte, betennelse og rødhet. På grunn av at hodebunnen inneholder et høyt antall talgkjertler, acne er et vanlig problem i hodebunnen området, særlig på pannen. Over-the-counter behandlinger som inneholder salisylsyre og benzoyl peroxide er ofte effektive i å klarne opp hodebunnen akne.

seboreisk eksem

Seboreisk eksem kan identifiseres ved den røde, kløende, flassende utslett det etterlater seg. Selv om de fleste vanlige i hodebunnen, kan seborrhea dermatitt også vises på brystet og rundt ansiktet og ørene. The American Academy of Dermatology bemerker at lidelsen er hyppigst hos spedbarn, middelaldrende personer og eldre. Seboreisk eksem hos spedbarn er kjent som "vugge cap." Personer med nedsatt immunforsvar har en høyere risiko for å utvikle sykdommen. Flass sjampo, orale kortikosteroider og aktuelle anti-sopp kremer kan alle brukes til å behandle seboreisk eksem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com