Ting å bruke i stedet for kjeveortopedi Wax

April 20

Ting å bruke i stedet for kjeveortopedi Wax


Når du går gjennom bryet med bukseseler, et par ting er et must: ibuprofen eller paracetamol, fordi når de tennene begynner å flytte det gjør ting elendig; og ortodontiske voks, som er laget av bivoks, karnaubavoks eller parafin. Den dekker de skarpe områder av tannregulering som braketter og ledninger, og hindre dem fra å snu munnen i sveitserost. Når voks ikke er tilgjengelig, det finnes andre alternativer.

Den kjeveortopedisk behandling Package

Kjeveortopedisk band, braketter og ledninger er ikke nyttig i begynnelsen. De har skarpe kanter som torturerer tunger, rive innsiden av kinnene og herje lepper. Dessverre, for å oppnå det perfekte smilet, alle disse apparatene er nødvendige onder. Den orthodontist sender alle hjem med en omsorg pakke for å gjøre de første månedene av tannregulering mer utholdelig. Settet inneholder floss, en tannbørste, pakker av Tylenol eller andre smertestillende, og orto voks. De andre elementene er lett tilgjengelig, men kjører ut av voks er potensielt problematisk, om ikke for noen få enkle elementer som fungerer nesten like bra.

Gum

Det beste valget for kortsiktig lindring av de skarpe kantene på kjeveortopedisk apparater er sukkerfri tyggegummi. En stokk med tyggegummi er revet fra hverandre, og de riktige størrelse stykker er rullet inn i små baller med fingrene. Gummien varmes med den rullende, blir bøyelig nok til at det er i stand til å bli plassert over skarpe kanter. Hvis det tørre tannkjøtt ikke stikker, tygge den til alt kornete følelsen er borte før du bruker små biter for å beskytte sensitive områder. Gum fungerer for kortsiktig lindring, men har ikke stikker makt voks.

bivoks Candle

Bivoks er en av de typer voks som brukes til å lage ortodontiske voks. Det er også myk og lett å rive. Hvis en bivoks stearinlys er tilgjengelig, rull den og riv av ønsket mengde for å beskytte ømme områder. Som med tyggegummi, rulle bitene av bivoks til små kuler; det myker med varmen fra hendene mens rullende. Bivoks har bedre varig effekt enn tyggegummi og hefter godt til tørr maskinvare. Bruk en bomulls-tipped applikator å tørke tannregulering før påføring av bivoks, og bytt så ofte som nødvendig.

Halloween Fangs og Big Red Lips

Mange godteri butikker selger gigantisk rød voks lepper eller voks hoggtenner. Leppene er en rask løsning for en desperat munnen. Bryt voks i stykker akkurat som tannkjøttet og bivoks, rullende inn baller til å dekke maskinvare. Lepper og hoggtenner er chewable, noe som også gjør at voksen givende. Voksen er også vanligvis smaksatt med vintergrønne, noe som gjør det til en mer behagelig erstatning enn bivoks.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com