The Healing Power of Eddik

February 11

Eddik har blitt brukt medisinsk i tusener av år å behandle en rekke plager og tilstander. Historien om hvordan eddik kom om er ukjent, men mange spekulerer i at gamle sivilisasjoner oppdaget det da deres vin ble eksponert for luft, og dermed snu det surt. Forbruker eddik har mange fordeler, og bidrar til å lette symptomer på en rekke sykdommer.

typer

Det finnes flere typer eddik, slik som balsamico, hvit, vin, malt og eple cider.

Økologisk eple cider eddik er den mest brukte typen for helbredende formål, hovedsakelig fordi det er lettere for kroppen å fordøye, og er mindre syrlig.

fordeler

Eplecider eddik kan anvendes for behandling av akne, sår hals, feber, artritt smerte, allergier, mangel på energi, kronisk tretthet, sure oppstøt, senke kolesterol og høyt blodtrykk, vekttap og kroppen avgiftning. Raw eple cider eddik er vist å være den beste fordi den ikke er pasteurisert, pasteurisering prosessen eliminerer de verdifulle næringsstoffer og enzymer som er mest viktig i behandlingen av sykdommer.

Daily Dose

Ifølge Earth Clinic, hvor mye eddik du forbruker på en dag avhenger av tilstanden du behandler. For daglig vedlikehold og balansering av kroppen din, er det anbefalt å nippe til 16 dl vann blandet med to teskjeer økologisk eple cider eddik i løpet av dagen; gjøre det på denne måten hjelper eddik egenskaper til å arbeide konsekvent. For akutte tilstander, anbefales det å nippe bare 8 dl vann blandet med to spiseskjeer med eddik. En tredje vei, den gammeldagse måten, er å bare ta en rett spiseskje eddik to til tre ganger om dagen, det vil si, hvis du ikke har noe imot smaken.

advarsler

Før du prøver å bruke eple cider eddik som en helbredende middel, anbefales det at du rådføre deg med lege. Det har blitt sagt at det er potensielle bivirkninger og eddik kan samhandle med noen typer medisiner og deres absorpsjon i kroppen. Sjekk med legen din for å se om han vet om noen mulige effekter det kan ha på dine medisiner.

berømte Ties

Hippokrates, kjent som "far til medisin," brukt eddik for å behandle sine pasienter rundt 400 f.Kr.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com