Hvordan fremme prostata helse

August 5

Hvordan fremme prostata helse


Prostataproblemer generelt påvirker menn over en alder av 50. Ifølge University of Maryland Medical Center, er prostatakreft den nest største årsaken til kreftdød i menn i USA. Andre prostata bekymringer inkluderer prostatism, prostatitt, impotens og urininkontinens. Prostata helse er en bekymring for mange enkeltpersoner, men det er ting som kan gjøres for å forebygge problemer.

Bruksanvisning

1 Spis en sunn, velbalansert kosthold. Et sunt kosthold bør inneholde hele korn, magre proteiner, grønnsaker og frukt, meieriprodukter som yoghurt og sunt fett. Rådfør deg med lege eller ernæringsfysiolog for å planlegge kostholdet.

2 Tren minst tre ganger per uke i 60 til 90 minutter. Trening bør inkludere aerobic aktivitet som gåing, jogging, spille basketball, sykling eller svømming.

3 Vær forsiktig med bearbeidet mat, som kan inneholde mye sukker, fett og tilsetningsstoffer i mat, så sørg for å lese etikettene før man spiser dem. Unngå sukkerholdig brus i tillegg; i stedet drikke mye vann.

4 Slutte å røyke. Karsinogener fra sigaretter eller sigarer påvirke hele kroppen, inkludert prostata.

5 Se din lege regelmessig for helsen. Begynn prostata screening i en alder av 50, med mindre det oppstår problemer før den tid. Avhengig av prostata helse ved screening, vil legen anbefale neste gang at du bør ha en screening gjort.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com