Forskjellen mellom Fotball klossene & amp; fotball klossene

June 23
Forskjellen mellom Fotball klossene & amp; fotball klossene

Tror du at du kan bare sette disse fotball cleats på for et spill av fotball, eller vice-versa? Du ønsker kanskje å tenke to ganger. Selv om begge typer sko er laget med cleats, de nubs eller hevet patters på yttersåle av skoen, fotball og fotball sko er laget så annerledes som idrett selv.

yttersåle

Fotballsko som brukes til spill på gress pleier å ha outsoles utstyrt med flyttbare aluminiums klamp caps, som kan forbedre trekkraft og holdbarhet. I motsetning til fotball cleats, gjør fotball cleats ikke har en tå klamp, som er laget for rett frem bevegelse. Fotball torv sko har formet yttersåle og er laget for hardere utendørs overflater og kunstgress. De er bygget med hevet mønstre på bunnen noe som en dekkbanen for å opprettholde trekkraft. Fotball cleats også komme i den flyttbare og støpt variasjon. Støpte cleats tendens til å være mindre kostbart og er ofte nødvendig for ungdom spill av sikkerhetsmessige grunner. Avtakbar fotball cleats er laget av gummi, hard plast eller metall, og kommer i en rekke lengder for bruk på ulike spille overflater.

Stil

På grunn av agility-baserte bevegelser som brukes i fotball for hver posisjon på feltet, er fotball cleats alltid gjort i utringede stil, som er lette og lar manøvrerbarhet ved ankelen. Fotball cleats kommer i tre hovedvarianter mer spesifikke for en spillers behov. Høye topper er bygget for å støtte hele ankelen. Linemen ofte foretrekker høye topper på grunn av hvor godt de støtter de kontinuerlige sidebevegelser knyttet til stillingen. Det er også midcut sko, som kan omgir bare en del av ankelen. Populært med defensive ryggen, kjører ryggen, brede mottakere og quarterbacks, midcut sko gir fortsatt støtte, men tillate mer manøvrerbarhet enn high-tops. Noen defensive backs favorisere utringede sko fordi de er lette for maksimal turtall.

Konstruksjon

Fotball cleats tendens til å være lettere og mindre å bistå med forlenget drift knyttet til sport. Fotball klossene har gummi eller polyuretan outsoles som er gjort lett og slitesterk. Fotball cleats ikke har midsoles - de er laget for å holde spillerens føtter og tyngdepunkt lavt til bakken. Den øvre kan være syntetisk eller lær. Fotball cleats tendens til å ha tykkere yttersåle og generelt tyngre all-around bygging av materiale. De er vanligvis laget av enten lær eller syntetisk materiale. Høy kvalitet cleats, enten for fotball eller fotball, bør bygges for å stå opp mot tung bruk i skitt, gjørme, regn, eller snø.

Top Brands

Eastbay, verdens ledende leverandør av atletisk sko, klær og sportsutstyr, viser sine topp fotball klamp merker som Adidas, Diodora, Nike og Puma. Andre fotball klamp merkevarer inkluderer Mitre, Kelme og Lotto. Eastbay.com beste fotball klamp merkene er Adidas, Jordan, New Balance, Nike, Pony, Reebok og Under Armour. Hvert merke touts sitt eget varemerke funksjoner og utseende.

Prisklasse

For den vanlige forbruker, kan et par av menns fotball eller fotball cleats på den nedre enden koste så lite som $ 25 som i mars 2010. Men mens Nike Mercurial Vapor IV var de høyest priset fotball cleats funnet online på $ 154,99, fotball cleats som Nike Mercurial Vapor Superfly kan koste så mye som $ 350. Kvalitet fotball eller fotball cleats laget av populære merker kan kjøpes for mindre enn $ 70.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com