Dental Fluor Behandling helsefaktorer

August 25

I dental verden, er fluor brukes til å beskytte tennene mot hull og forfall. Det kan styrke og beskytte tennene fra syre som kan føre til at tennene demineraliserer.

Identifikasjon

I tannlegekontor, kan fluor påføres direkte på tennene. Det er andre mindre potente produkter som folk kan bruke til å søke fluor hjemme. Disse produktene omfatter munnvann, tannkrem og fluor gels.

Advarsel

For mye fluor kan være skadelig for helsen til en person. Hvis en person blir utsatt for for mye fluor kan misfarging av tannemaljen, smerte, bein svekkelse og leddstivhet inntreffer.

Fluor i vann fra springen

Noen mennesker er utsatt for fluor gjennom sitt vann fra springen, ifølge Medical News Today. Det har vært uenighet om hvorvidt lokale vannverk bør sette en stopper for fluoridated drikkevann.

betraktninger

Folk som har visse vilkår bør snakke med en tannlege om spesiell fluor behandling, ifølge Colgate. For eksempel personer med bukseseler, en viker tannkjøttet, eller en person som tar medisiner som forårsaker tørr munn kan trenge ekstra fluor for å hindre mulig tannråte.

allergiske reaksjoner

Enkelte personer kan ha allergiske reaksjoner på fluor, i henhold til Fluor Action Network. Rapporterte tilfeller av hudsykdommer til fluor inkluderer urtikaria, perioral dermatitt og stomatitt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com