Hvordan du kan delta i Earth Day aktiviteter og bidra til å redde miljøet

February 24

Hvordan du kan delta i Earth Day aktiviteter og bidra til å redde miljøet


Jorden er den eneste planeten vi har å ringe hjem. Siden vi bor her, er det vårt ansvar å ta vare på livsmiljøet ved å holde det rent og redusere forurensning.

Den første Earth Day ble arrangert i 1970, og gjentar seg hvert år den 22. April som en invitasjon for alle å lære om og delta i aktiviteter som fremmer trivsel av planeten vår.

Her er noen ideer for å sette ut i praksis for å bidra til å spare miljøet på Earth Day og hver dag.

Bruksanvisning

1 Bli bedre informert

Det er mange forskjellige måter jorden og alle ting som lever på det blir påvirket av vaner av moderne menneskers liv. Det er også mange måter å redusere den ødeleggende virkningen vi har på planeten vår. For Earth Day, lære hva du kan gjøre for å ta en aktiv rolle som fremmer bedre vare i minst én ting som ville forbedre jordas miljø trivsel.

Noen enkle ideer for å komme i gang med for Earth Day er:

Få i vane å slå av lys, datamaskiner og apparater når de ikke er i bruk.

Bytt ut vanlige lyspærer med energieffektive lysrør for å redusere utslipp av karbondioksid. Kjøp energieffektive husholdningsapparater og verftet verktøy.

Bytt fra kjemisk-type rengjøringsmidler til naturlige produkter som eddik, natron, såpe og vann.

Hold bilen innstilt og lekkasjefri og avhende brukt motorolje og kjølevæsker på utpekte gjenvinningssentre. Hold dekkene riktig lufttrykk.

Prøv å bruke kollektivtrafikk, carpooling, gå eller sykle så ofte som mulig.

Ikke la vannet renne wastefully. Vanne plenen tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen. Kjør vaskemaskiner og oppvaskmaskiner bare når den er full. Reparere lekk rør, kraner og toaletter.

Kjøp produkter som inneholder resirkulerte-innhold materiale så ofte som mulig.

Reduser mengden av plastposer som forurenser miljøet ved å kjøpe gjenbrukbare poser for shopping. Eventuelle plastposer du får kan returneres til butikkene og plasseres i papirkurver, eller du kan bruke dem for små søppel spann fôr.

2 dele din kunnskap

Få barn involvert i Earth Day leksjoner, aktiviteter og vaner. Det er mange ideer til barnas aktiviteter på nettet, og i bøker som du kan finne på biblioteket, som er svært nyttig for å utdanne og få barn involvert i Earth Day og vaner for å spare miljøet.

Du kan fremme Earth Day på kontoret ved å starte et resirkuleringsprogram ved å sette ut en resirkulering boks for kontorpapir. Papir som bare har blitt skrevet ut på den ene siden kan kuttes opp og brukes som skrivepapir. Bruk også tomme backsides av konvolutter som allerede har blitt tilsendt som note papir. Bli kvitt Styrofoam kopper som ikke brytes ned i deponier og foreslå alle få inn sine egne kaffekopper for bruk.

Hjemme satt opp søppelbøtter og resirkulere noen plast, papp (herunder pakket mat i bokser og toalettpapir og tørkepapir ruller), aluminium, avis, tinn / stålbokser og glassprodukter som din lokale gjenvinningsstasjon vil ta. Gjenbruk aviser og strimlet papirer i bunnen av små dyr bur eller med mulch i hager. Donere gamle husholdningsartikler og klær til en lokal bruktbutikk, gi videre til andre som kanskje trenger det, adverstise å selge dem eller har et verft salg.

Har du en Earth Day party! Husk å ikke bruke engangs tallerkener og papirservietter som forurenser miljøet. Send ut elektronisk eller person-til-person-invitasjoner, snarere enn papiret de. Presentere ideer for håndverk, aktiviteter og diskusjoner som involverer omsorg for planeten vår.

3 CONNECT MED JORDEN gjennom naturen

Besøk et natursenter, komme seg ut i villmarken, sitte ved en elv, eller selv gå til parken og nyte utendørs.

Lær om ulike arter og deres livsmiljø, eventuelle farer som utgjør en trussel mot deres eksistens, og hva du kan være i stand til å gjøre for å redusere disse truslene.

Hvis du kjører overalt, velge en alternativ form for transport for dagen, som gåing, carpooling, sykling, eller offentlig transport.

Delta i kullet eller en elv opprydding, plante et tre eller hagen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com