Hva er fordelene med Neroli olje?

March 14
Hva er fordelene med Neroli olje?

Oversikt

Blomstene av den bitre appelsintreet er kilden til neroli olje, nootes Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin eller nccam. Aromatherapists ofte utnytte neroli grunn av sin beroligende og sensuelle effekter. Floral og krydret duft av neroli olje gjør det til et attraktivt ingrediens i badeoljer, hud kremer og noen parfyme. Neroli olje kan også ha medisinsk bruk på grunn av sine antibakterielle egenskaper. Sjekk alltid med helsepersonell før du bruker urter til medisinske grunner.

aphrodisiac

Neroli olje er en naturlig afrodisiakum som kanskje ikke bare stimulere seksuell lyst, men å behandle frigiditet hos kvinner og erektil dysfunksjon og impotens hos menn, bemerker Organic Fakta. Spør din behandler om fordelene med urte rettsmidler for seksuell dysfunksjon bekymringer.

Beroligende og humørhevende

De påstått sederende effekten av neroli olje kan bidra til å lindre angst og tamme sinne, sier Organic Fakta. Noen anbefaler neroli olje som en naturlig antidepressant. Troen på at neroli olje kan fremme følelser av lykke kan være en av grunnene til at det ofte brukes i aromaterapi. Snakk med helsepersonell om bruk av neroli olje for psykiske problemer.

Hudpleie

Når den påføres topisk, bidrar neroliolje til å bevare fuktighet og har en utjevnende virkning på huden, bemerker Organic fakta. Moisturizing body kremer som kombinerer neroli med andre essensielle oljer som avocado, hvetekim og nype kan være spesielt gunstig for tørr, aldrende hud, bemerker Smart Skin Care.

desinfiserende

Bruk av neroli olje til kutt eller skrubbsår kan bidra til å forhindre infeksjoner fra utviklings grunn av sin antibakterielle effekt, påpeker Organic Fakta. Da tas oralt, neroli også påstått å behandle urinveis, nyre, tykktarm og prostata infeksjoner. Sjekk med legen din om å bruke urte rettsmidler for å behandle kutt, sår og interne infeksjoner.

terapeutiske effekter

Neroliolje kan ha terapeutiske effekter når de brukes som massasjeolje. En gjennomgang av flere studier publisert i 2008 i "American Journal of Critical Care" funnet pasienter som fikk en fot massasje med neroli olje generelt rapporterte mindre smerte og angst og økt restfulness enn de som fikk massasje med andre oljer som aprikos, druekjerne og søt mandel. Den systematiske anmeldelsen ble ledet av Margo A. Halm fra United Hospital i St. Paul, Minnesota. Rådfør deg med din helse utøveren om de terapeutiske fordelene med neroli olje.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com