Hvordan hjelpe Mentalt & amp; Fysisk handikappede barn

June 27
Hvordan hjelpe Mentalt & amp; Fysisk handikappede barn

Hjerneskader og misdannelser som forårsaker både mentale og fysiske handikapp oppstå for en rekke årsaker. Ifølge The Institutes for Achievement of Human Potential, kan hjerneskader oppstår under svangerskapet eller under en vanskelig fødsel. Babyer som blir født for tidlig ofte utvikler fysiske og psykiske handikap, mens ulykker og sykdom kan også føre til psykiske og fysiske defekter i barn. Som et resultat, barn som lever med fysiske og psykiske utfordringer trenger ekstra hjelp til å navigere i verden.

Trinn 1

Se babyens utvikling nøye for de første årene for å vurdere utviklingsmessige forsinkelser. Du kjenner barnet ditt bedre enn barnelege, så hvis du har mistanke om forsinkelser, være barnets advokat, slik at du kan gi tidlig behandling eller intervensjon ved behov. Ifølge National Center for spedbarn, småbarn og familier, bør foreldrene presse på for en diagnose hvis de har mistanke om problemer og ikke vær redd for å være uenig med medisinske fagfolk.

trinn 2

Etterspørselen riktig medisinsk, psykologisk og sosial behandling barnet trenger. Du kan best hjelpe barnet ditt ved å sørge for at han får riktig behandling og din familie får de nødvendige tjenester og bistand til å håndtere situasjonen. Sørg for at barnet får mest nyttig behandling tilgjengelig.

trinn 3

Informer andre barn og familiemedlemmer om detaljene i barnets tilstand. Gi dem med informative hefter og bøker om sykdommen. Ifølge Psych Central, vil bevæpne barn med fakta hjelpe dem å akseptere en funksjonshemmet søsken lettere, og hjelpe dem med å finne kreative måter å bånd med henne.

Trinn 4

Lær din funksjonshemmet barn i små trinn. Ifølge California Childcare Health Program, barn med psykiske og fysiske funksjonshemninger er i stand til å lære, men vanligvis krever mer tid enn andre barn. Vær tydelig i dine retninger. Gi ros for hver prestasjon og gi dem de nødvendige verktøy for å lykkes.

Trinn 5

Ordne ditt hjem og ditt barns lekeområde for å gjøre det lettere for ham å navigere. Fjern noen møbler som kan gjøre ham falle, og sette opp en plass der han kan bevege seg fritt uten frykt for ulykker eller skader.

advarsler

  • Ifølge American Academy of Child og ungdomspsykiatri, kan barn med psykisk utviklingshemming presentere atferds utfordringer for foreldre og omsorgspersoner. Sørg for at barnet er i kontakt med en psykiater som kan foreskrive nødvendige medisiner for å lindre ekstreme atferd som kan være skadelig for barnet ditt.

Tips

  • Sett opp en tidsplan som gir barnet nok tid til å fullføre prosjekter og delta i pågående behandling planer. Gjør nok tid i timeplanen til å ta vare på dine egne behov og for barnet ditt å fullføre dagligdagse oppgaver, som å spise, bade og dressing, noe som kan ta lengre tid enn det gjør for de andre barna. Dette vil redusere belastningen på deg selv og barnet ditt.

Du trenger

  • informative brosjyrer
  • Trygt lekeområde
  • håndterlig timeplanen
  • medisinering

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com