Måter å fjerne eller minimere Spider årer

June 10

Måter å fjerne eller minimere Spider årer


Edderkopp årer, forårsaket av en forstyrrelse av blodstrøm i små fartøy, vises som røde eller blå linjer, vanligvis på bena. De forekommer hovedsakelig hos kvinner i alderen 30 til 70. Hormonelle endringer, fedme og genetiske faktorer kan føre til at blodårene til å vises. Spider årer er mindre versjoner av åreknuter. The Society for karkirurgi sier at edderkopp årer ikke utgjør en alvorlig helsetrussel, selv om de kan forårsake smerte eller kløe, og er først og fremst et kosmetisk problem.

Støttestrømper

Pasienter kan ha med seg kompresjonsstrømper, som ligner Ace bandasjer, for å hjelpe med hevelse assosiert med edderkopp årer. Noen mennesker må ha på strømpene hver dag for resten av livet. Sterke varierer fra hverdagens strømpebukse til resept-styrke. Varigheten av behandlingen avhenger av hvordan kroppen reagerer på strømpene. For å komplettere kompresjonsstrømpe, anbefaler Society for Vascular Surgery hvile med føttene på hjertet nivå i 15 minutter tre eller fire ganger hver dag.

sclerotherapy

Sclerotherapy innebærer en lege injisere et stoff som sveller de berørte årer, til slutt stoppe sin blodstrøm og snu den til arrvev. Denne behandlingen er rangert som den mest vanlige for edderkopp årer, ifølge National kvinner Health Information Center. Mange har behov for gjentatte behandlinger av denne poliklinisk prosedyre, vanligvis på fire til seks ukers mellomrom. Bivirkninger kan inkludere blåmerker eller rød hud, kviser og tynne røde blodårer som vises rundt injeksjonsstedet; disse forsvinner vanligvis raskt. Noen ganger er klumper av blod fanget i venen, som fører til hevelse. Dette er ikke farlig, og aspirin og bruke en varme omslag kan lindre den.

ablasjon

En lege setter inn et kateter med elektroder på sin topp inne edderkoppen årer. Elektrodene brenne veggene av målrettede årer, ødelegge dem. Til syvende og sist, reabsorbs kroppen og forbrenner det behandlede vev.

laser behandlinger

Laserbehandling kan også eliminere edderkopp fans som er mindre enn 1/10 av en tomme bred. En lege trener den varme stråle av lys på venene i 15 til 20 minutter. Selv om pasienter unngå nåler på denne måten, advarer National kvinner Health Information Center at behandlingen kan føre til at noen smerte. Pasienter vanligvis trenger to til fem behandlinger før venene forsvinne helt. Midlertidige bivirkninger kan inkludere rødhet eller hevelse og misfarget hud. Sjelden, brenner et mislykket laser behandling pasientens hud.

Forebygging

The National kvinner Health Information Center anbefaler at folk bruke solkrem, trene regelmessig og spise en lav-natrium, høy-fiber diett. Trening forbedrer kroppens sirkulasjon. Fiber hjelper deg å unngå forstoppelse, en tilstand som kan øke risikoen for edderkopp årer. Salt bidrar til hevelse. Senteret anbefaler også at kvinner unngår å krysse sine ben i lange perioder av gangen og heve beina når du hviler. Disse trinnene kan også hindre eksisterende edderkopp årer fra forverring.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com