Hvor lang tid tar det for Mederma å jobbe?

February 8

Aktive ingredienser

Mederma er en over-the-counter behandling som brukes for arr relatert til akne, strekkmerker, kirurgiske sår og brannsår. Den aktive ingrediensen i Mederma er Allium cepa (som er en form for løk ekstrakt). Allium cepa har anti-inflammatorisk egenskaper, noe som betyr at det kan redusere hevelse rundt et arr og også stimulere kollagen vekst rundt huden. Den inneholder også ingredienser som aloe som holder huden rundt arret myke, hindrer hard, sprukket hud dannes.

Søknad

Hyppighet og varighet Mederma skal brukes avhenger av type og størrelse på arret og hvor gammel arret er. En .20g tube Mederma varer vanligvis bruker tre måneder.

Som en regel bør Mederma påføres arret tre til fire ganger per dag for å holde arrvev myk. For nye arr, slik som de fra kirurgi eller en skrape, må en person som ser resultater i to måneder. For eldre arr, kan resultatene bli sett i tre til seks måneder.

De fleste mennesker ser resultater fra Mederma etter fire uker med søknaden.

ta Forsiktig

Mederma skal brukes til nye arr; imidlertid bør det ikke brukes på fersk eller åpne sår. Bruk av Mederma til disse typer sår kan føre til intens kløe og svie.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com