Hvordan gå om å få Gastric Bypass

October 26

Gastric bypass kirurgi vil redusere størrelsen på magen og kirurgisk bypass del av tynntarmen, slik at færre kalorier vil bli absorbert, og du vil føle deg mett raskere. Dette skal hjelpe deg å miste vekt. Så nyttig som det kan bli, innebærer gastric bypass operasjon store engasjement fra din side. Det er mange ting å vurdere, og mange spørsmål å stille før du får bypass operasjon.

Bruksanvisning

Hvordan få Gastric Bypass Surgery

1 Først må du finne en kirurg som er riktig for deg. Du kan spørre familien din lege for en rekke henvisninger, eller du kan besøke nettsteder for å finne kvalifiserte kirurger i ditt område. Finn en kirurg som har utført hundrevis av lignende operasjoner. Sett opp en konsultasjon med en eller flere av disse kirurger og spør om deres erfaring og suksess rate med gastrisk bypass operasjoner. Du skal føle deg komfortabel med legen du velger og trygg i sin evne til å utføre operasjonen.

2 Spør legen om du er en kandidat for kirurgi. Du må ha en kroppsmasseindeks (BMI) på minst 40 eller 35, sammen med en livstruende sykdom som diabetes eller søvnapné.

3 Spør om de ulike typer operasjoner og hvilken type som er best for deg; de mulige komplikasjoner av kirurgi og hvordan du kan unngå dem; hvilke forventninger du bør ha etter operasjonen i form av utvinning tid og begrensninger du bør planlegge for; hva kosttilskudd restriksjoner du vil ha; hva kostnadene vil bli og om forsikringen vil dekke noen av kostnadene ved prosedyre; og hvis det er finansiering eller betalingsalternativer.

4 Du må ha medisinske tester og eksamener før operasjonen. Disse kan omfatte blodprøver, ultralyd av galleblæren og andre organer, og tester for å sjekke deg for diabetes, høyt blodtrykk og hjerte- eller lungeproblemer. Informer legen din om alle medisiner, vitaminer og urte kosttilskudd som du tar. Også, la legen få vite om det er noen sjanse for at du kan være gravid.

5 Du må ha ernæring rådgivning forhånd og klasser for å informere deg om operasjonen, hva du bør gjøre før og etterpå, og hvilke problemer kan oppstå etter operasjonen.

6 Du trenger å bli undersøkt av en mental helse profesjonell for å sikre at du er følelsesmessig lyd, og i stand til å håndtere de kirurgi og endringer i livsstil etterpå.

7 Hvis du er en røyker, må du slutte å røyke flere uker før operasjonen, og ikke røyke etter operasjonen. Du må kanskje få veiledning for røykeslutt for å gjøre dette.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com