Regler for Tidsavbrudd i Basketball

June 2
Regler for Tidsavbrudd i Basketball

Oversikt

Tidsavbrudd i basketball er gitt i henhold til reglene, for å gi spillerne en sjanse til å hvile, gi trenere muligheten til å snakke om ting med sitt team, og gi spillere og trenere en måte å stoppe klokken i slutten av spillsituasjoner. Reglene for basketball regulerer når tidsavbrudd kan brukes, og hvem som har lov til å kalle dem.

Antall og lengde

Antallet og lengden på tidsavbrudd varierer mye mellom ulike basketball ligaer. For eksempel, high school-regler åpner for fem tidsavbrudd for hvert lag i løpet av spillet. Tre av disse tidsavbrudd er 60 sekunder i lengde, mens to er 30 sekunder. I college basketball, TV-spill har fire tidsavbrudd per halvår, for å tillate reklamepausene. Hvert lag får også en 60-sekunders timeout, og fire 30-sekunders tidsavbrudd, ifølge National Collegiate Athletic Association. I National Basketball Association, lag får seks 60-sekunders tidsavbrudd, og to 20-sekunders tidsavbrudd per kamp, ​​men kan bare bruke tre totalt tidsavbrudd i siste kvartal av lek.

Ringe Tidsavbrudd

I high school og college basketball, kan spillerne på banen eller bussen kaller tidsavbrudd. I NBA er det kun spillere i retten lov til å kalle tidsavbrudd. Spillere og trenere kan bare kalle tidsavbrudd når ballen er død, eller når ballen er levende og deres team innehar alene. For eksempel kan en trener eller spiller kalle en timeout etter at en kurv, ettersom ballen er død, men ikke etter at motstanderlaget har plukket opp ballen for påfølgende midtsone spill, siden ballen da har blitt levende. Selv om klokken er stoppet, kan en trener ikke kalle en timeout når en motstander er skyting et frikast.

Running Out of Timeouts

Når et lag har brukt alle sine tilgjengelige tidsavbrudd, kan det ikke ringe timeout eller annen grunn. Hvis timeout kalles, og gitt av den offisielle, når ingen er tilgjengelig, vurderer den offisielle en teknisk foul. I videregående skole, en teknisk foul awards to straffekast og besittelse av ballen ut av banen på et innkast til motstanderlaget. I college basketball, får motstanderlaget to straffekast, men ballen blir satt tilbake i spill på stedet der den tekniske foul ble kalt. NBA bruker samme tekniske foul prosedyre, bortsett fra at bare ett straffekast gis.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com