Metadon-behandlingsprotokoller

July 4

Metadon-vedlikeholdsbehandling (MMT) er for folk som lider av å være avhengige av opiater som heroin, oxycontin, vicodin, Darvoset, morfin og hydrokodon. MMT tilfredsstiller suget etter opiater, samtidig som noen til å leve et normalt liv. Behandlingen er en daglig dose metadon foreskrevet av lege, rådgivning og hjelp til avrusning. Metadon må tas daglig for å hindre en person fra å gå gjennom tilbaketrekning og for å tilfredsstille opiat cravings. MMT tilbys på behandlingsklinikker over hele landet.

Opptak Into Metadon-Maintenance Treatment

Etter ankomst til en klinikk, som gir metadon vedlikeholdsbehandling, papirarbeid og en undersøkelse av en lege eller sykepleier utøveren vil være nødvendig for å avgjøre om en person er kvalifisert for MMT. En person må få inn riktig identifikasjon, og han må ha betaling for den innledende vurderingen gebyr for at prosessen skal begynne. Vurderingen vil vurdere mengden og lengden på opiat bruk for å avgjøre om MMT er hensiktsmessig for en privatperson. Hvis en person ikke oppfyller kravene til MMT, finnes det andre alternativer tilgjengelig som kortsiktig metadon avrusning.

Etter den første papirene, vil en fysisk undersøkelse avgjøre om personen er faktisk avhengige av opiater. En person må gå gjennom tilbaketrekning til å gjøre dette forsøket. Uttak kan identifiseres gjennom fysiske symptomer som lett kan observeres av legen. Hvis personen er tatt opp i programmet, vil han begynne samme dag som MMT og motta sin første dose med metadon.

Øke dosen av metadon

Typisk er den første dosen av metadon ikke nok til å være i stand til å stabilisere en pasient avhengige av opiater. Pasienten kan be om å få en økning dose, og som vil tre i kraft dagen etter at legen godkjenner økning av dosen. Forespørselen vil bli gitt på grunnlag av abstinenssymptomer hos pasienten. De fleste mennesker som trenger MMT vil stabilisere seg med mellom 80 og 120 mg metadon. Det er viktig å gi dosen øke et par dager før du ber om en økning. Det er fordi det vanligvis tar et par dager til økningen til å gå helt i kraft.

daglig dosering

I begynnelsen av behandlingen, er en person lovpålagt å delta på klinikken daglig for henne metadon. En pasient må ta med riktig identifikasjon og betaling kreves for den daglige dosen. En klinikk sykepleier vil påføre den metadon til pasienten og observere pasienten tar metadon. Metadon kan komme i væske eller tablettform.

Take Home Dosering

Det vil være tilfeller at en pasient vil få lov til ta hjem-doser av metadon. Noen av disse anledninger inkluderer: lukket klinikk dager, ferier, tid i behandling, spesielle omstendigheter og vanskeligheter. Ikke alle klinikker er åpne sju dager hver uke. Før dagen klinikken er stengt, vil pasienten få mulighet til å kjøpe en hjemme dose metadon. Pasienten må oppgi en låst container som en lock-pose eller lock-boksen og betaling for alle ta hjem doser. Hvis en person ikke har en låst container, vil hun ikke bli gitt noen take-hjem doser. Klinikker ikke alltid lukket på samme dager for helligdager eller de samme helligdager, slik at en pasient må være klar over datoene klinikken vil være stengt.

Etter spesifikk tid i behandling og en bestemt mengde ren-narkotika-skjermer, kan en pasient gis regelmessig take-hjem doser. En pasient kan få så mange som 30 take-hjem doser på en gang, avhengig av klinikken, statlige og føderale forskrifter.

rådgiving

Rådgiving er en av de viktigste delene av vedlikeholdsbehandling med metadon. Metadon tar seg av symptomer på avhengighet og tilfredsstiller krav til pasienten, men det trenger ikke forholde seg til miljøet eller livssituasjon som gjør det vanskelig for en person å gå ut av deres avhengige livsstil. En pasient kan bruke rådgiving som tilbys for å gjøre de nødvendige endringene i livet sitt for å lykkes på å være rusfrie. Kostnaden for rådgivning er vanligvis inkludert i prisen på metadon. Hver pasient har et minimumskrav på rådgivning som er state-og klinikk-spesifikke, men vanligvis er det ingen maksimal beløpet en person er tillatt.

avgiftning

Metadon-vedlikeholdsbehandling er nyttig for folk som er avhengige av opiater uten håp om avvikling narkotikabruken. Metadon, men er en annen opiat, og derfor er vanedannende. Siden det er et opiat, er en avgiftning nødvendig for å hindre tilbaketrekning oppstår. Hver person vurderer MMT bør konsultere med sin familie og lege til å utforske og finne den beste behandling alternativet tilgjengelig.

Når en person er klar til å slutte med metadon vedlikeholdsbehandling, må han planlegge deretter. Hvis en person slutter kald kalkun, vil han gå inn i uttak i likhet med andre opiatavvenning, bare den metadon trekke tilbake vil vare dobbelt så lang tid på grunn methoone varer lengre i en persons system. Pasienter kan be om en jevn, automatisk reduksjon i sin dose av metadon. En pasient skal lage en plan med klinikken og forsøke å feste med det. Hver pasient kan bestemme hvor fort eller sakte han ønsker å redusere sin dose.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com