4 måter å vite Foods Unngå for hypoglykemi

January 2

Spis Høyre, Feel Høyre

Hypoglykemi er en tilstand der blodsukkeret faller for lavt i et individ, forårsaker en rekke symptomer og risiko for personlig helse. Hypoglykemi (HG) er oftest utløst av kostholdsmønstre og valg av mat, og kan bli mye bedre når du følger en HG-bestemt diett. Det er viktig for dem som lider av hypoglykemi å spise små måltider på en konstant, jevn hastighet i løpet av dagen - nesten like viktig som å unngå visse matvarer. Foods å unngå hvis lider av HG er best definert i fire deler: enkle karbohydrater, konsentrerte sukker, høy fett og visse væsker.

Enklere er ikke alltid bedre

Foods oftest definert som "enkle karbohydrater" er bane av de fleste HG eaters, og bør unngås for enhver pris. Enkle karbohydrater er vanligvis behandles eller "hvite karbohydrater", slik som hvitt brød, ris, pasta og bakevarer som kjeks og kaker. I stedet for å velge enkle karbohydrater, kan du prøve å plukke komplekse karbohydrater som er laget med hele korn og naturlig fiber for å holde blodsukkeret stabilt.

Hvis du kjøper brød, pasta, eller baking mikser fra butikken, se på ingrediensene som er oppført på pakken for å se om ordet "fullkorn" begynner listen. Hvis ikke, er det best å unngå produktet helt. For å unngå mat med høyt enkle karbohydrater, kan du prøve å sirkle bare omkretsen av butikken når du handler for mat, i tillegg til å hoppe forbi bakeriet delen. Velg ferske grønnsaker, frukt, hele korn elementer, og bønner for karbohydratkilder, og ignorere de ingredienser elementer.

Konsentrer deg om Un-Konsentrert

Sukker er en viktig ingrediens i mat for å unngå når du spiser med hypoglykemi, selv om det er overalt i matvarer. Sukker som finnes naturlig i frisk frukt og proteiner er nyttig for kroppen, men konsentrert sukker som er lagt til produkter og ingredienser er farlig. Sjekk etiketter for mais sweeteners, mais sirup, enkle sirup og honning, og unngå dem på alle kostnader. Andre matvarer som hermetisk frukt, supper, energibarer, brus, saft, kjeks, og de fleste av søtsaker vi tenker på i butikkhyllene er fulle av konsentrerte sukker. I stedet for å spise disse produktene, kan du prøve å snu til sunne kilder til naturlig sukker som epler, pærer og plommer, eller spesielt laget sukkerfrie produkter laget for å stabilisere blodsukkeret.

Spis lav-fett, lav-fett

Opprettholde en lav-fett diett har vært spioneringen som bidrar til vekttap og sunn livsstil i flere tiår, men det er like viktig for HG blodsukkernivået. Unngå mat som er naturlig høy i fett som tykke stykker av rødt kjøtt, bacon, eller svinekjøtt, og holde andre kilder til protein uten skinn. Styr klar av fet ost, full-fett yoghurt, og hele melker også. I stedet prøve å bytte alle kilder til meieri til lav-fett eller ikke-fett, slik som lav-fett cottage cheese, fettfri yoghurt som er fri for sukker, og skummet melk. Det er like viktig å unngå høy fett og bearbeidet fet mat ved å sjekke ingrediens etiketter for trans og mettet fett nivåer.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com