Galvanisert Bølge stålrør Spesifikasjoner

February 21

Galvanisert Bølge stålrør Spesifikasjoner


Korrugerte stålrør, som vanligvis brukes i storm kloakk, kulverter og overvann forvaring systemer, er i stand til å tåle tøffe miljøforhold og grav dybder. De gir også struktur og støtte til bygninger der de er installert. Flere belegg og foringer er tilgjengelige for å forbedre holdbarheten, inkludert galvanisering, med korrugerte stål å gi kjernen styrke.

galvanisering

Forsinking er vanligvis brukt til korrugerte stålrør, som er belagt via hot-dip, elektro eller mekaniske metoder. Sinkbelegget levert av galvanisering strekker seg ganske langt rør levetid. Den langsomme nedbrytning av sink beskytter bunnen stål fra fysisk korrosjon. Galvanisert korrugerte stålrør er ofte belagt med asfalt for å øke sine rustbeskyttende egenskaper.

spesifikasjoner

I USA alle aspekter av galvaniserte korrugerte stålrør og rørdeler er styrt av spesifikasjonene gitt av American Association of State Highway og transport tjenestemenn, under veiledning av National Bølgepapp stålrør Association. Disse retningslinjene omfatter galvaniserinngsprosess, basismetallsammensetning, rørets form, installasjon og tilleggsmateriale, slik som koblings bånd, som må være den samme basismetall og som har det samme belegget som røret.

design

Galvanisert korrugerte stålrør er laget i enten full runde eller rør-bue former. Full-runde rør er mer vanlig, men pipe-buen form anbefales når utilstrekkelig takhøyde er ledig plass siden lav og bred utforming gir tilstrekkelig kapasitet uten behov for å heve karakteren av horisontalt distribuere området. Rørene er også fremstilt med periferiske rifler, og overlappskjøter er konstruert med spiralformet lås eller naglede skjøtene.

Belegg

Korrugert stålrør er forsinket med en minimumstykkelse på 10 mils på hver side. Belegning med en hastighet på to ounces per kvadrat fot gjør det mulig for rørene å fungere på en alkalisk pH-område fra 6 til 10, gir en spesifikk motstand lesning mellom 2000 og 8000 ohm pr cm og sikrer en levetid på opptil 50 år. Belegg på 4 unser per kvadratfot optimerer ytelsen ytterligere.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com