Hva er noen fakta om Slippery Elm?

March 22

Slippery Elm er en nordamerikansk tradisjonell indiansk rettsmiddel som har vært brukt i mange hundre år. Medisinske egenskaper finnes i barken på treet. Det gir lindring for en rekke forhold og anvendes topisk og internt. Slippery Elm er også kjent som rød alm, søt alm, Ulmus fulva, og Ulmus rubra.

betraktninger

Ifølge University of Maryland Medical Center, har denne urten ikke blitt studert. Forslag til bruksområder er basert på sin lange historie med bruk i tradisjonelle nordamerikanske medisinske praksis og har ikke vist seg effektive. Mens glatte alm er generelt ansett som trygt, uten alvorlige bivirkninger, alltid vær forsiktig og ta hensyn til eventuelle negative reaksjoner.

intern bruk

Den viktigste komponenten i glatte alm er slim. Når det blandes med vann, tar det på konsistensen av en tykk gel. Denne gel lindrer og gir et beskyttende belegg som letter sår hals, hoste, GERD (gastrointestinal reflukssykdom) og diaré. Sammen med de helbredende egenskapene til mucilage, den inneholder antioksidanter som kan lindre betennelse i tarmen lidelser som Crohns sykdom og kolitt.

ekstern bruk

Lokalt, kan sin beroligende og anti-inflammatorisk egenskaper behandle en rekke hudproblemer, inkludert sår, brannsår, byller, sår og andre former for betennelse eller irritasjon.

Bruksanvisning

For å gjøre en glatte alm te, bruke to spiseskjeer med bark og to kopper kokende vann. La bratt i tre til fem minutter. Drikk opp til tre ganger om dagen. I skjær form, bruke fem milliliter tre ganger om dagen. I kapselform, kan 800 til 1000 milligram tre ganger om dagen; drikke med et fullt glass vann hver gang. Bruk pastiller som anvist på etiketten. For å søke eksternt, blande grovt pulver med kokende vann for å lage en tykk pasta; la den avkjøles og gjelder for det berørte området. La den stå på i minst 20 minutter og dekker om å forlate på over natten. Gjelder ikke for åpne sår.

forholdsregler

Siden det danner et beskyttende belegg av fordøyelseskanalen, glatte alm potensielt forsinker opptaket av medisiner og andre urter. Ta det to timer før eller to timer etter eventuelle andre medisiner eller kosttilskudd du bruker. Det antas å være trygt for gravide og ammende kvinner, men studier har ikke bekreftet dette. Det bør bemerkes at den ytre barken på treet inneholder stoffer som kan øke risikoen for en abort, slik at selv om den indre bark er det som er brukt medisinsk gravide kvinner kan advares å unngå den.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com