Slik Lavere Fasting Blood Sugar

September 10

Diabetes er en livsendrende tilstand som kan til tider være frustrerende å administrere. Sunn mat, mosjon og medisinering er sannsynlige verktøy som vil alltid forbli i ditt liv. Holde fastende blodsukker nivå så konstant som mulig er også viktig.

Bruksanvisning

Slik Lavere Fasting Blood Sugar Levels

1 Spis konsistente mengder mat til hvert måltid eller snack. Spesielt ser karbohydrater. Hvis du spiser en sengetid snack sørge for er det healthy.The Mayo Clinic foreslår å velge en "gratis" mat, som en kan av diett brus, en sukkerfrie gelatin, et par stk saltet kjeks eller noen baby gulrøtter.

2 Legg litt mosjon til kvelden rutine. Det er sunt for kroppen og bidrar til å senke blodsukkernivået. Øvelsen trenger ikke å være anstrengende. En 30-minutters spasertur kan ha en dyp effekt på blodsukkernivået.

3 Kontroller at det er virkelig en fastende blodsukker du tar. Du bør ta blodsukkeret minst tre timer etter at du har hatt noe å spise eller drikke. Dette høres kanskje opplagt, men mange diabetikere har som første kopp kaffe, et glass juice eller skive ristet brød før du sjekker sine nivåer.

4 Drikk alkohol ansvarlig. Alkohol har noen helsemessige fordeler. Men vær forsiktig med alkohol. En drink med middag eller lunsj er fine. The Mayo Clinic foreslår å stikke til tørk vin og lys øl på grunn av lavere kaloriinnhold. Du trenger også å diskutere dette med legen din først og hengi seg alkohol bare hvis din diabetes er under kontroll.

5 Legg kanel til kosthold. Cinnamon bremser hastigheten på fordøyelsen, som deretter bremser hastigheten sukker inn i blodbanen. Strø på yoghurt, frokostblanding eller te er nok til å få maksimalt utbytte. Spise store mengder kanel kan forårsake magesyke.

Hint

  • Hvis du allerede spiser en sengetid snack, men dine faste blodnivåene er fortsatt høy, prøve å kutte ned på størrelsen på snack. Pass på at du spiser sunne karbohydrater i tillegg. Pizza og øl teller ikke.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com