Slik fjerner Spider årer på bena og lårene

September 19

Slik fjerner Spider årer på bena og lårene


Edderkopp årer er små blå og røde blodårer som blir synlig under huden gjennom ulike deler av kroppen. Selv om edderkopp årer kan vises nesten hvor som helst på kroppen, er det vanligste stedet legger og lår. Du har en rekke behandlingstilbud for å vurdere om du opplever edderkopp årer. Disse spenner fra naturlig hjemme behandlinger til avansert laser teknikker og krem ​​terapi.

Bruksanvisning

1 Øv en sunn livsstil som inkluderer rikelig med mosjon og vitamin-rik frukt og grønnsaker. Siden en av de viktigste årsakene til Spider årer er mangel på riktig sirkulasjon, forbedre blodsirkulasjonen gjennom kosthold og trening er en effektiv metode for å fjerne dem. I tillegg til riktig kosthold og daglig mosjon, sørg for å unngå andre faktorer som begrenser blodsirkulasjonen slik som røyking, drikking og mye sukker.

2 Påfør en over disk krem til det berørte området. Hodet ned til din lokale stoffet butikken eller handle på nettet for en krem ​​utviklet for å fjerne edderkopp årer. Mange populær over disk edderkopp vein behandlinger inneholde spesifikke vitaminer som de aktive ingrediensene. Prøv å finne en med vitamin B, E eller C. Alle disse vitaminene har blitt foreslått å ha positive effekter på en rekke hud og vene forhold.

3 Massasje området rundt edderkoppen årer med eteriske oljer. En mild hud massasje vil bidra til å fjerne edderkopp årer ved å forbedre blodsirkulasjonen i og rundt det berørte området. Bare sørg for å unngå årer selv. Når du velger en essensiell olje, opt for sypress eller geranium med en transportør olje av solsikke eller mandel. Slike oljer har blitt foreslått å fjerne edderkopp årer samt andre hudsykdommer som cellulitter og strekkmerker.

4 Tenk Sclerotherapy som en behandlingsmetode. Sclerotherapy er en behandling som har eksistert siden 1930-tallet. Denne behandlingen alternativet består av en spesialist injisere en saltvannsløsning i hvert tydelig blodåre. Det fjerner både Vericrose årer og Spider årer ved å slå skipene i arrvev som til slutt oppløses og blir umerkelig. Sclerotherapy er en trygg og minimalt smertefull prosedyre som kommer med noen få til null bivirkninger.

5 Tenk laser terapi som et behandlingsalternativ. Kosmetisk lasere har kommet en lang vei siden deres oppfinnelse. De har blitt en av de mest effektive måtene å behandle edderkopp årer samt mange andre hudsykdommer. Prosedyren består av en lang puls Aleksandritter lysstråle plassert på venen, noe som får den til å bryte opp og til slutt oppløses. Pasienter som får denne prosedyren ofte kreve flere økter med behandling for å fjerne sine edderkopp årer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com