Hva er fordelene med ProArgi9 L-Arginine?

December 18
Hva er fordelene med ProArgi9 L-Arginine?

Selv aminosyren arginin er mest brukt i sports ernæring kosttilskudd, er det også den viktigste ingrediensen i Pro Argi-9 L Arginin, som hevder å ha en rekke generelle helsemessige fordeler. Ifølge den offisielle nettsiden for Pro Argi-9 L Arginin, den viktigste mekanismen for arginin er å øke kroppens nivåer av nitrogenoksid, som hjelper utvide blodårene, blant andre handlinger. Nettstedet forklarer også at du kan oppleve flere fordeler på grunn av inkludering av Pro Argi-9 L Arginin øvrige ingredienser: citrulline, granateple, rødvin ekstrakt, folsyre og flere vitaminer. Du bør oppsøke lege før du bruker dette eller andre kosttilskudd.

Mulig IGF-1 Økning

ProArgi-9 viktigste ingrediens, aminosyren arginin, blir ofte brukt av kroppsbyggere og styrketreningsapparater idrettsutøvere fordi det kan ha positive hormonelle fordeler. Ifølge forskning publisert i "Journal of Strength og Conditioning Research," bruk av arginin betydelig økt deltakernes nivåer av insulin-like growth factor 1 eller IGF-1. IGF-1 er et hormon som er involvert i å bygge muskler og kan fremme økt muskel mass.Note at disse hormonelle endringer skjedd i forbindelse med trening, så hvis du er inaktiv kan du ikke oppleve lignende effekter.

Mulig Growth Hormone Økning

En annen hormonelle endringen avdekket i forskning publisert i "Journal of Strength og Conditioning Research" var en betydelig forbedring i nivåene av veksthormon. Som navnet tilsier, er veksthormon involvert i vekst og utvikling og øker muskelmassen.

Reduksjon av blodtrykket

Som den offisielle nettsiden for Pro Argi-9 L Arginin forklarer, en viktig funksjon av arginin er at den produserer nitrogenoksid, som kan strekke blodårene. En effekt av denne prosess, som kalles vasodilatasjon, er at det kan forbedre blodstrømmen. Ifølge forskning fra tidsskriftet "Cell biokjemi og funksjon," arginintilskudd bidratt til å redusere blodtrykket takket være vasodilatasjon. Men denne forskningen ble utført på rotter, så du kan ikke oppleve de samme resultatene.

Redusert stølhet

Hva er fordelene med ProArgi9 L-Arginine?

Hvis du deltar i styrketrening eller andre former for anstrengende trening, kan ProAgri-9 L Arginin være spesielt gunstig for deg. I tillegg til muligheten for økt muskelmasse, takket være de IGF-1 og veksthormon øker, kan dette produktet redusere muskelsmerter, takket være den citrullin den inneholder. Forskning publisert i "Journal of Strength og Conditioning Research" fant at tilskudd av citrulline bidratt til å redusere stølhet med 40 prosent i løpet av de to dagene etter treningsøkter.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com