Hvordan bruke nikotinplaster

December 21

Røykeslutt kan være en av de vanskeligste oppgavene en person påtar seg - det er ingen liten prestasjon. Nikotinplaster er et verktøy som kan gjøre dette litt lettere, fordi det gir en jevn strøm av nikotin i blodet. Ideen om nikotinplaster er å tillate noen å avvenne seg fra nikotin mens hun også tilpasse seg de sosiale situasjoner der hun tidligere var vant til å ha en sigarett. Les videre for å lære hvordan du bruker nikotinplaster.

Bruksanvisning

1 Forstå at det er flere forskjellige merker av patcher, men de fleste kommer i en tre-trinns form. Hvis du røyker mer enn 10 sigaretter om dagen, blir du bedt om å begynne med trinn 1. Hvis du røyker færre enn 10 sigaretter om dagen, blir du bedt om å starte med Trinn 2. Finne ut hvor du skal begynne og kjøpe en boks av dem patcher.

2 Velg en dato for røykeslutt og sirkel det på kalenderen din. Dette er dagen du skal ha din første patch.

3 Fest plasteret en ren flekk på kroppen din. Du kan bruke armen, beinet, rygg eller andre område. Det kan være lurt å velge et sted med mindre hår fordi oppdateringen kan klebes til håret når det er fjernet.

4 ha lappen i løpet av din våkne timer. Du kan også bruke den mens du sover, men du kan finne det gir deg levende drømmer. Hvis dette skjer, må du fjerne plasteret før du går til sengs og bruke en ny når du våkner.

5 Ha på Trinn 1 patch for seks uker. Hvis du begynte med trinn 2, slitasje at en i seks uker.

6 Etter seks uker er opp, bære Trinn 2 patch for to uker. Hvis du begynte med trinn 2, slitasje Trinn 3 i to uker.

7 Etter to uker er opp, bære Trinn 3 patch for to uker.

Hint

  • Snakk med en lege før du bruker oppdateringen for å kontrollere at du ikke har noen pre-eksisterende forhold som forbyr bruken.
  • Ikke kutt lappen i to eller slitasje mer enn ett plaster om gangen.
  • Hvis du opplever noen negative bivirkninger, fjerne plasteret og kontakte legen din.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com