Hvor mye grønnsaker per dag kan jeg ha på HCG Diet?

August 3
Hvor mye grønnsaker per dag kan jeg ha på HCG Diet?

HCG diett krever at du følger en streng diett plan, drastisk kutte kaloriinntaket, i tillegg til å ta hormontilskudd. Du kan ha et par porsjoner grønnsaker hver dag, men dietten plan begrenser utvalg av grønnsaker. Før du begynner HCG kosthold, møte med helsepersonell for å sikre at det er en god løsning for deg, så juryen er fortsatt ute på sin sikkerhet og effektivitet. En gjennomgang i mai 2013 utgaven av "The Annals of Pharmacology" rapporterer at HCG diett ikke er tilstrekkelig undersøkt for sikkerhet og kan være ansvarlig for uønskede effekter, for eksempel dyp venetrombose.

Diet Plan

Hvor mye grønnsaker per dag kan jeg ha på HCG Diet?

HCG er en forkortelse for humant choriongonadotropin, et hormon kvinner produserer i morkaken under svangerskapet. Denne dietten Planen er delt opp i tre separate faser. I den innledende lasting fase, som varer i to dager, kan du følge ditt vanlige kosthold, og dermed lager på fettlagrene. Den viktigste delen av kostholdet er vedlikeholdsfasen, som varer i alt fra 21 til 40 dager, avhengig av dine vekttap mål, ifølge GreenHCG.com. Under vedlikehold, må du begrense kaloriinntaket til ikke mer enn 500 kalorier totalt. Endelig tillater stabiliseringsfasen man langsomt begynne å øke kaloriinntaket over en periode på tre uker.

Typer av grønnsaker

Hvor mye grønnsaker per dag kan jeg ha på HCG Diet?

Vanligvis grønnsaker passer inn i en av to ulike kategorier: stivt og nonstarchy. Stivelsesholdige grønnsaker har et høyere innhold av stivelse, og gir mer karbohydrater og mer kalorier. HCG diett plan inneholder noen typer nonstarchy grønnsaker, som gir minimale mengder stivelse og kalorier. Nyt nonstarchy varianter, inkludert bladbete, tomater, spinat, røde reddiker, salat greener, fennikel, løk, asparges, kål eller agurk. Selv om du kan ha nonstarchy grønnsaker på HCG diett plan, må du begrense porsjoner og måle dem nøye for å unngå inntak av for mange kalorier.

måltider

Hvor mye grønnsaker per dag kan jeg ha på HCG Diet?

Frokost på HCG diett består vanligvis av en kopp vanlig kaffe eller te. Du kan blidgjøre din morgen brygge med et kunstig søtningsmiddel og legg i en spiseskje med melk, men du må begrense melkeforbruket til en spiseskje hver 24. time. Lunsj og middag er like, inkludert 100 gram, eller ca 3 1/2 unser av kjøtt, en cracker, og en servering av frukt og grønnsaker. Du kan oppleve noen vekttap mens de spiser på denne måten, men det mest sannsynlig stammer fra minimal kalorier du forbruker.

vegetabilske Porsjoner

Hvor mye grønnsaker per dag kan jeg ha på HCG Diet?

Nonstarchy grønnsaker fra den godkjente listen har en minimal 25 kalorier per 1 kopp rå eller 1/2 kopp kokt servering, ifølge American Dietetic Association. Nyter en liten del av magert kjøtt sammen med sautert spinat gir mindre enn 190 kalorier. Mens nonstarchy grønnsaker er naturlig lav i kalorier, må du begrense inntaket til en serverer til lunsj og en serverer til middag for å passe inn i 500-kalori diett plan.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com