Hvordan stoppe Cravings at Night

May 29

Hvordan stoppe Cravings at Night


Etter en dag med dydige, sunn mat, mange folk oppdager at når natta treff, så gjør de ukontrollerbare cravings for informasjonskapsler, pizza, potetgull og godteri. Cravings kan være forårsaket av hormonelle svingninger, følelser, eller rett og slett lært atferdsmønstre og vaner. For å bryte syklusen av sen overspising, bør flere trinn følges.

Bruksanvisning

1 Spis frokost. For å kontrollere sen binges, er en god strategi for å kontrollere sulten hele dagen, og starter med morgenmåltid. "Ved å skifte kalorier til morgentimene, vil du sikre at dine nattlige cravings ikke har så mye av en pull", sier Milton Stokes, RD, talsperson for American Dietetic Association. Hvis du ikke er vant til å spise frokost, starter med et lite stykke frukt eller en hardkokt egg. Gradvis øke størrelsen på måltidet morgen før du inntar ca 350 kalorier regelmessig til frokost.

2 Spis hver to til tre timer. Å spise mindre måltider jevnlig kontrollerer blodsukkeret bedre enn å sitte ned til to eller tre store måltider. Holde blodsukkeret jevnt utover dagen er viktig for å forebygge kveldsåpne cravings.

3 Kast ut søppelpost. Holde usunn mat i huset gjør deg mer sannsynlig å nå for dem i et øyeblikk av svakhet. Så kaste ut chips, kjeks, brus og godteri og lager din pantry og kjøleskap med frukt, grønnsaker, nøtter, ost, fullkorn kjeks og magre proteiner. "Ved å eliminere snacks som ikke samsvarer kosthold og gir rikelig som gjør det, er du langt mindre sannsynlig å finne deg selv på donut shop drive-thru eller automaten," sier Dr. Christopher Mohr, president i en næring og fitness konsulentfirma.

4 Gjør noe hyggelig. Ifølge kvinner Health Magazine online, 75% av overspising er grunn til følelser av tristhet eller et generelt ubehagelig stemning. Hvis du er en emosjonell eater, mat gir komfort når du er stresset, trist eller lei, så for å unngå sen munching, distrahere deg selv ved å delta i en morsom aktivitet. Å se en morsom film, snakke med en venn eller besøke en morsom nettside kan løfte humøret nok til å hjelpe deg motstå sen kveld snacking.

5 Spis middag senere. Hvis du finner deg selv overspising regelmessig om natten, kan du være å spise middag for tidlig. Nighttime cravings er mye vanskeligere å motstå når du er genuint sulten, så prøv å spise middag en time senere enn vanlig for et par netter. Legge til en liten proteinrik snack en time eller to etter middag kan også hjelpe.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com