Hvorfor kan ikke noen mennesker opp i vekt?

October 19

metabolisme

Genetikk har ofte mye å gjøre med at en person ikke kan få vekt. Mens noen folks appetitt ikke svinger, andre mennesker akkurat som å spise mer og aldri synes å bli full. Så er det de personene som satt på overvekt som muskler og ikke fett. Forskere ved University of Maryland nylig undersøkt rollen som menneskelig veksthormon i få eller miste vekt. Studien ble designet for å ta en nærmere titt på hvorfor enkeltpersoner få vekt på ulike priser, til tross for å opprettholde tilsvarende aktivitetsnivå og forbruker like mange kalorier. Teorien er at økte nivåer av veksthormon kan føre til at en person til å brenne mer energi, og dermed hindre vektøkning. På den annen side, selv om utøvelse kan øke produksjonen av veksthormon i kroppen, vektøkning reduserer veksthormoner.

medisinske årsaker

Sannheten er at noen individer som strever for å få bare et par ekstra pounds ikke spiser nok protein til å legge på seg. Vitamin og næringsstoffer mangler kan bidra til å være for tynn. Som å miste vekt, økende vekt tar tid og kan ikke oppnås i løpet av få dager. Folk prøver å få vekt må lære å spise sunt, akkurat det samme som de personer som prøver å miste overskytende pounds. Næringsinnholdet i maten du spiser gjør en forskjell, sammen med å spise mer enn mengden energi du bruker.

Andre medisinske tilstander kan bidra til en manglende evne til å få vekt. Graves 'sykdom, eller hypertyreose, ofte fører folk til å gå ned i vekt til tross for å ha en økt appetitt. Hvis hypertyreoidisme blir behandlet i en lengre periode, begynner muskelvev å kaste bort. Kronisk lungesykdom kan føre til uønsket vekttap også. Tatt i betraktning at det tar mye energi til å puste, er riktig ernæring viktig. Spis en høy-protein diett, og ikke drikke med måltider. Drikke væske gjør at du føler deg full, så du kan ikke spise så mye. Øk kaloriforbruket med 300 til 500 kalorier hver dag.

Legge på seg

En måte å få vekt er å øke kaloriinntaket ved å spise mer. Siden folk vanligvis ikke bør spise mer enn 15 ganger kroppsvekten sin i kalorier for å opprettholde, når du prøver å få vekt, må du øke antall kalorier. En person bør spise ca 20 kalorier per pund av kroppsvekt for å få ½ til 1 lb hver uke. Etter to uker, hvis du ikke har fått noen vekt, øke antall kalorier du forbruker med 10 prosent. Med andre ord, hvis du har vært tidkrevende 2000 kalorier hver dag, øke antallet til 2200. Disse tipsene er basert på gjennomsnitt, som en persons aktivitetsnivå og hastigheten på stoffskiftet kan gjøre en forskjell. Personer som ikke klarer å gå opp i vekt i løpet av noen uker med å øke sitt kaloriinntak sannsynligvis ha en rask metabolisme.

Uansett metabolic rate, er nøkkelen til å ikke la deg bli sulten, eller annet du kan ende opp med å miste muskler. Spis minst seks ganger i løpet av dagen, noe som betyr å spise et måltid ca hver tredje time. Vær konsekvent og bruker samme antall kalorier hver dag. Spise masse sunne karbohydrater og protein, og bygge flere muskelceller gjennom vekttrening, kan hjelpe deg til å legge på mer vekt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com