Barnas Vilkår for Dental verktøy

September 10

Barnas Vilkår for Dental verktøy


Besøke tannlegen kan være skremmende for et lite barn. For å gjøre en dental rengjøring eller prosedyre mer behagelig for barn, kan det være nyttig å bruke begreper for dentale instrumenter som er forståelig for barnet. Dette vil tillate barnet å ha en bedre ide om hva hvert verktøy skal brukes til.

The Tickler

Det kiler er et kodenavn for poleringsmaskin i tannlegekontor. Hårene på polerings rotere på tennene, som føles som en kile på de fleste. Når barn hører navnet kiler, kan de være forberedt på hva poleringsmaskin føles som i sin munn.

den Scraper

Mange barn blir forvirret når de ser en kraftig, buet verktøy kommer mot dem for å rense tennene. Kalle dette verktøyet en skrape hjelper barna å forstå hva verktøyet skal gjøre i sin munn, som skraping av tannstein og plakk fra tennene og tannkjøtt linjer.

den Buffer

Bufferen er en mer lunefull navn for en drill, og kan hjelpe barn som får et hulrom fylt følelse mindre nervøs lyden av verktøyet. Barn kan bli fortalt at hulrommet vil bli polert bort av buffer, som lager en lyd som ligner på en elektrisk tannbørste.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com