Hvordan redusere skulder smerte under en Dumbbell Press

June 7
Hvordan redusere skulder smerte under en Dumbbell Press

Gjentatte overhead aktiviteter, for eksempel en dumbbell Skulderpress med dårlig teknikk, kan øke risikoen for å skade skulderleddet. Styrke musklene som støtter skulderen for å redusere risikoen. Disse musklene er kollektivt kjent som rotator cuff, som er ansvarlig for å holde skulderkuleleddet i sokkelen. Det bør bare legge til et par minutter til treningen, og kan spare deg for dager med ubehag, spesielt hvis du allerede opplever skuldersmerter med dumbbell presser.

Trinn 1

Strekk skuld daglig med 10 repetisjoner på hver skulder av en rygg og en front slag, som om du var svømming. Langsomme og kontrollerte bevegelser vil strekke seg, i stedet for belastning, skulderen.

trinn 2

Reduser størrelsen på vekter du løfter. Smerte er ikke alltid en indikasjon på muskel moment - det kan rett og slett være en indikasjon på at vektene du trykker er for tung. Reduser vekt størrelse ved å øke med 2 pounds i en tid før du kan godt fullføre seks til åtte dumbbell presser.

trinn 3

Sjekk din holdning og teknikk. Sitt eller stå rett og ikke la korsryggen din bue. Prøv å engasjere kjernen ved å klemme magemusklene stramme, mens du trekker skulderbladene sammen gjennom hele øvelsen.

Trinn 4

Ikke la tyngdekraften trekke manualer til den nedadgående fase av pressen. Dette er dårlig teknikk og kan føre til skulderskade. Senk manualene til skuldrene mens inhaling gjennom nesen. Pust ut mens du løfter.

Trinn 5

Slå håndleddene i på oppadgående fase av pressen. Dette tvinger albuene til forsiden av kroppen, noe som kan øke din skulder komfort under pressen.

advarsler

  • Hvis en øvelse er smertefullt, stoppe og prøve en annen øvelse for å fungere på samme muskelgruppe.
  • Ikke tving skuldrene til pop, kan gjøre det forårsake skade til felles.

Tips

  • Varm opp med dynamiske strekninger som lunges eller marsj på stedet i noen minutter før du utfører dine oppgaver.
  • Bruk en spotter hvis du er usikker på riktig teknikk.
  • Alternativ is og varme komprimerer for ømme skuldre etter en treningsøkt.
  • Strekk skuldrene forsiktig i mellom settene.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com