Løsninger for fedme hos barn

May 17
Løsninger for fedme hos barn

Ifølge Fedme Handling Coalition, fedme hos barn mer enn tredoblet mellom 1980 og 2012. Du kan bekjempe barndommen fedme, ved å integrere ulike endringer i livsstilen til barnet og familien. Disse endringene kan forbedre ditt barns utseende og redusere hans muligheter for å utvikle sykdommer som høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Få full klarering fra legen din før du gjør disse endringene.

Se hva de spiser

Mengden av daglige kalorier barn trenger avhenger av hans aktivitetsnivå. I henhold til vi kan! Programmet krever en 4- til 8-åring inaktive barn om 1200 til 1400 kalorier om dagen, mens en svært aktiv barn på samme alder bør spise ca 1400 til 1800 kalorier. Reading mat etiketter for å sjekke kalorier per porsjon størrelse er en god måte å overvåke kalorier og porsjonsstørrelsene. Registrert Klinisk ernæringsfysiolog Natalie Allen, en skole og samfunnet helse pedagog, foreslår serverer barna små porsjoner til måltidene. Hvis de ber om sekunder, gi dem næringsrike grønnsaker og frukt, slik at de inntar færre kalorier. Som for snacks mellom måltidene, Allen anbefaler fettfattig yoghurt, applesauce eller rå gulrøtter.

Få in Motion

Har barnet ditt gjør minst 60 minutter med trening om dagen. Oppsøke alder passende aktiviteter. Centers for Disease Control and Prevention hevder små barn kan nyte uorganiserte, selvstartende aktiviteter som spiller på en jungel gym i parken eller klatretrær. Mer modne barn kan reagere beste til en mer strukturert program som inkluderer lagidretter som basketball eller fotball. Nøkkelen er å involvere barna i noen form for aktivitet for å brenne kalorier og holde vekten av.

Mindre TV, mer action

To timer foran noen form for skjerm er mer enn nok for ungene ifølge The American Academy of Pediatrics. Det foreslår å hjelpe barnet ditt å finne en aktiv hobby med gaver som en hoppe tau, baller, eller andre leker som fremmer fysisk aktivitet. De foreslår også planlegging trening i barnets dag, vil det ikke forstyrre lekser og andre planlagte aktiviteter på den måten, og det kan bli en del av hennes livsstil mønster hun vil bære inn i voksenlivet.

Sett Eksempel

Den beste måten å motivere barnet til å leve et sunnere og mer aktiv livsstil er å være en god rollemodell. Healthychildren.org foreslår du viser barnet du er seriøs ved å være fysisk aktiv selv. Nettstedet anbefaler også å hjelpe barnet ditt med å lære nye aktiviteter ved å delta i spill med ham.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com