Syv praksis av Bodhisattvaene

February 28

Syv praksis av Bodhisattvaene


En bodhisattva er et levende vesen som søker personlig opplysning (bodhi) samt opplysning og lykke for alle andre vesener. Medfølelse for alle er den bodhisattva er først og fremst praksis. Dermed tar hun empathetically på andres smerte og lider sammen med dem. Hensikten under alle bodhisattva handlinger er å erstatte lidelse med glede.

Den bodhisattva søker å være Buddha-lignende, praktisere: medfølelse, sjenerøsitet, tålmodighet, etikk, innsats, konsentrasjon og visdom. Hvem som helst kan strebe etter å bli en bodhisattva ved å praktisere.

Gavmildhet og tålmodighet

Den bodhisattva praktiserer raushet overfor andre, gi til andre uten forventning om noe i retur. Dette gi kan være i form av hjelp, lære, materiale eller noe annet han kan tilby. Ved å være sjenerøse, vender han bort fra grådighet og gjerrighet.

Det sies at tålmodighet er en dyd; Det er også en bodhisattva praksis. Å være pasient er en av måtene han hindrer gjør skade på andre. Tålmodighet blir sett på som motgift til sinne og andre negative følelser overfor andre.

Etikk og Effort

Ved å gjøre det hun føler er riktig og ikke gjør skade på andre, og gjør som hun sier hun vil, praktiserer bodhisattva etikk. Hun er glad av handlingen, ved å nå og oppnå. Etisk disiplin er tilbakeholdenhet fra negative handlinger, og disiplin til å hjelpe andre (positive handlinger). Hun gir også noen råd mulig til de som har sviktet ved ikke å handle etisk. Hun slår seg ikke bort fra de i nød.

Søker å jobbe hardt og streber mot mål, praktiserer bodhisattva innsats. Ved utholdende, oppnår hun store bragder og unngår menneskelige fallgruve av latskap. Hennes innsats er gledelig. Hun unngår å sette ting av og motløshet. Hun gjør hva som er konstruktiv, og hun ikke gjør det for å generere ros eller respekt. Hun er ydmyk i sin entusiasme for å hjelpe andre.

Konsentrasjon og Wisdom

Konsentrasjon er en type mindfulness og kan bli styrket gjennom regelmessig meditasjon eller yoga praksis. Konsentrasjon gir den enkelte til å være til stede i øyeblikket, ikke bekymre deg for fremtiden, eller dvele ved fortiden.

En bodhisattva søker visdom. Visdom er sett på som kulminasjonen av all annen praksis. I visdom, ser han virkeligheten slik den eksisterer, ikke bare som det påvirker den enkelte. Han forbedrer sin visdom gjennom daglig analytisk tanke om sine handlinger og praksis.

Involvert i samfunnet, bodhisattvaer aktivt sliter med å endre seg gjennom sine rutiner og gjøre verden til et bedre, mer human sted.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com