Meal Plans for graviditet i andre trimester

April 14
Meal Plans for graviditet i andre trimester

Når du er gravid, vitamin og mineral behov øke for å møte både dine behov og behovene til din voksende fosteret. Det er viktig å følge et sunt og balansert kosthold for å sørge for at du møter disse behovene. I tillegg til økt næringsbehov, må du også spise en ekstra 300 kalorier i løpet av andre og tredje trimester.

Diet Retningslinjer

Et balansert kosthold under svangerskapet må inkludere et utvalg av sunn mat fra hver matvaregruppe. Hvor mye du trenger å spise avhenger av dine kalori behov. Snakk med legen din om hvor mange kalorier du trenger å spise hver dag. Målet ditt bør være å spise nok kalorier til å støtte en sunn vektøkning. En 2200-kalori diett i løpet av andre trimester kan hjelpe de fleste kvinner nå sine vektøkning mål. Et balansert 2200-kalori måltider bør inneholde sju korn porsjoner, 3 kopper grønnsaker, 2 kopper frukt, tre porsjoner med melk og 6 oz. av kjøtt eller bønner. Del dine deler mellom tre måltider og en matbit å holde energinivået oppe.

Frokost

En sunn graviditet frokost bør inneholde to porsjoner med korn, en servering av frukt, 1 oz. av kjøtt eller bønner og en kopp melk. Et eksempel frokost måltid inkluderer en 2 oz. ristet hel hvete bagel med 1 ts. av margarin, en kryptert egg, en kopp cubed honningmelon og en kopp fettfri melk. Gravide kvinner trenger 1000 til 1300 mg kalsium om dagen, og med en porsjon meieri på de fleste måltider vil hjelpe deg å møte disse behovene. Andre mat kilder til kalsium er laks med bein, tofu, spinat, brokkoli, og befestet brød, frokostblandinger og juice.

Lunsj

Din lunsj bør inneholde to porsjoner med korn, en kopp grønnsaker, en kopp frukt, en servering av melk og 2 oz. av kjøtt eller bønner. Til lunsj, kan du ha en roastbiff sandwich laget med 2 oz. av lean roastbiff på to skiver grovbrød med 1 ts. majones, salat og tomat. Serveres lunsj med en kopp baby gulrøtter, en frisk appelsin og en kopp nonfat yoghurt. Iron trenger også er forhøyet under graviditet: Du trenger 27 mg daglig. God mat kilder inkluderer kjøtt, bønner, spinat og befestet brød og korn.

Middag

Din middag måltid bør inneholde to porsjoner med korn, 2 kopper grønnsaker og 3 oz. av kjøtt eller bønner. En sunn prøve middag kan du spise i løpet av andre trimester inkluderer 3 oz. av grillet kylling med en kopp brun ris, en kopp spinat sauteed på hvitløk og olivenolje og en hage salat med 1 ss. av salat dressing. Tilstrekkelig inntak av folat kan redusere sjansene for å ha en baby med nevralrørsdefekter. Gravide kvinner trenger 600 mikrogram folat daglig. God mat kilder omfatter forsterkede brød, frokostblandinger, ris, pasta, frukt og grønnsaker.

Matbit

En sunn snack bør inneholde en porsjon av korn og en servering av melk. Et eksempel snack inneholder en kopp fullkorn, klar til å spise frokostblanding med en kopp fettfri melk.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com