Homeopatiske Remedy for barberkniv støt

September 27

Homeopatiske Remedy for barberkniv støt


Du barbere å gjøre huden din ser bedre, så det siste du ønsker å gjøre er å gjøre det ser verre med barbering. Men feil barbering praksis, skitne barberhøvler eller sensitiv hud kan føre deg til å gjøre nettopp det hver gang du barberer deg. Og mens du kan barbere mer forsiktig, eller bruk en ren barberhøvel, rydding sensitiv hud problemer er vanskeligere. Heldigvis kan du kurere problemet naturlig med homøopatiske midler.

Prosess

Homeopatisk medisin er et system av medisinsk behandling bygger på greske prinsipper om at "likt kurerer likt". Med andre ord, en vanligvis giftig stoff som forårsaker lignende symptomer som en sykdom, når det gis i små doser, vil utløse kroppens immunsystem til å helbrede seg selv. De fleste medikamenter blir fortynnet i væsken til det punkt at deres toksisitet er eliminert. De blir deretter rystet for å gjøre dem mer potent.

Grunnleggende årsaker

Noen homeopatiske leger har knyttet barberhøvel følsomhet for nevrose stammer fra traumer, skrekk, emosjonell spenning eller undertrykkelse av følelser. For å klare opp barberhøvel humper, vil de søke å behandle emosjonelle traumer med medisiner som gjenoppretter mental balanse. En løsning som brukes til å gjenopprette balansen i kroppens væske og psykiske plager inneholder små mengder av Natrum muriaticum (vanlig bordsalt). I tillegg johanne vorte, som antas å ha både antidepressive og antibiotiske egenskaper, anbefales for barberhøvel humper.

symptomer

Barberkniv støt kan være alt fra enkle pustler til abscesser. Disse symptomene kan behandles med medikamenter slik som Pasque blomst, noe som vil redusere alvorligheten av utslett. Calunda (pot ringblomst), kan også brukes til å kontrollere inflammasjon. Arnica, som inneholder anti-inflammatorisk egenskaper, blir ofte brukt av homøopatiske leger til å behandle en rekke utslett, inkludert barberhøvel humper.

En annen ingrediens i homøopatisk medisin som ofte gis for generell hudirritasjon og utslett, spesielt hos pasienter som uttrykker avsky for bading, er svovel.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com