Hvordan kan jeg redusere midjen min størrelse?

October 13

Hvordan kan jeg redusere midjen min størrelse?


Å miste vekt er en kamp for mange, uansett alder, størrelse eller kjønn. Kanskje en av de tøffeste områdene å miste de ekstra pounds er rundt midten. Ikke bare er denne vekten ubehagelig, det kan være potensielt farlig. Overflødig mage fett er forbundet med helseproblemer som høyt kolesterol, diabetes og høyt blodtrykk. Redusere midje størrelse kan bidra til å redusere risikoen for disse og andre helseproblemer. Være klar over at stedet reduksjon på ett sted selv med utøvelse er ikke lett, og vanligvis samlet vekttap er nødvendig for å redusere midje størrelse.

Bruksanvisning

1 Mål midjen å sette et mål for størrelse reduksjon. Pakk målebåndet stramt rundt den minste delen av magen. Det er ingen ideell størrelse for en midje, bare det som er proporsjonal med kroppen din. Vær realistisk med dine forventninger for å sikre at du vil fortsette å jobbe på reduksjon til du kommer til ønsket mål.

2 Introduser mageøvelser til din vanlige treningen. Dette inkluderer mage crunches, men også pilates, yoga og vektløfting. Enhver aktivitet du kan gjøre for å tone musklene i dette området vil redusere fett og hjelpe deg å miste inches rundt midjen din.

3 Spis mat med enumettet fett. Disse inkluderer oljer, avocado, oliven, usøtet sjokolade, nøtter og frø. Ifølge "Forebygging" magasinet, bør du spise minst en porsjon av disse matvarene til hvert måltid. Sammen med mosjon og porsjonskontroll, disse matvarene hjelpe deg flat mage og redusere størrelsen på midjen din.

4 Cross tog for å møte hele kroppens helse mål. For eksempel legge sykling eller svømming til din abdominal workout rutine. Fokusering på bare en del av kroppen din, i dette tilfellet midjen, er ikke veldig realistisk for treningsopplegget. Hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt rundt midten, bør du også fokusere på øvelser som mål å stramme og tone ben, armer, rumpe og hofter.

5 Velg klær som passer høyere enn din naturlige midjen. For eksempel empire-cut bluser og kjoler skape en illusjon av en midje rett under bysten. Dette forbedrer hva er trolig den tynneste delen av en kvinnes overkropp. Dette reduserer ikke din midje størrelse, men gjør midjen din vises trimmer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com