Mat som gir Instant Energy

November 28

Mat som gir Instant Energy


Noen ganger kan du finne deg selv trenger ekstra energi eller en pick-me-up, spesielt på ettermiddagen. Det er viktig å holde blod og sukker nivåer balansert og dermed føle energi gjennom hele dagen. Når du drikker et glass vann vil ikke klippe det, her er noen eksempler på mat som vil gi deg umiddelbar energi.

måltider

Fiber er en umiddelbar energi boost fordi den satiates sult. Det signaliserer til hjernen at energinivået er fortsatt høyt. Kilder til fiber inneholder hvete brød, brun ris og selleri. Protein også gjør det samme og finnes i kjøtt og tofu.

frukt

Frukt har sukker, som holder blodsukkeret jevnt. Appelsiner holde deg våken, mens druer inneholder sukker som kroppen din trenger for en umiddelbar forsterkning uten at du krasjer.

snacks

Yoghurt er høy i kalsium, noe som øker stoffskiftet og gir høy energi. Granola og korn har næringsstoffer som holder flyten av energi balansert.

drikkevarer

Grønn te forbedrer utholdenhet og hukommelse, noe som gjør at du føler deg våken og uthvilt. Prøv en grønn te latte eller en grønn te smoothie å bekjempe lav energi.

Blandet

Mints kjøle munnen og kan energi deg. Chia og linfrø er fylt med antioksidanter, som øker energi.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com