Faktorer som påvirker tenåringer til rusmisbruk

February 2
Faktorer som påvirker tenåringer til rusmisbruk

Mange tenåringer får høyt fra misbruker stoffer som spenner fra viderekoblet reseptbelagte legemidler til gaten narkotika til sniffestoffer til alkohol. Noen av disse tenåringer vil gå videre til et liv i avhengighet, misbruker stadig farlige stoffer. Noen tenåringer vil ha mer kortvarig erfaring, som misbruker et medikament eller annen substans enda en gang kan være dødelig. Foreldre og interesserte voksne bør undersøke hvilke faktorer som fører ungdom å misbruke stoffer i et forsøk på å forhindre dette risikoatferd.

Gruppepress

The National Institute on Drug Abuse rapporterer at jevnaldrende har stor innflytelse på narkotika-misbruker atferd. Mange tenåringer bruker narkotika for første gang for å unngå å bli stigmatisert av sine venner eller for å imponere andre. The National Youth Anti-Drug Media Campaign forteller at den beste måten for tenåringer å unngå å bukke under for gruppepress er å være forberedt på forhånd med ideer om hva de ønsker å si. Foreldre kan styrke tenåringer med rollespill situasjoner. Den av foreldrene tar rollen som den bruker narkotika peer og barnet praksis reagerer på å bli presset til å delta i narkotikabruk.

genetikk

Ifølge National Institute on Drug Abuse, forskere erkjenner at genetiske predisposisjoner til narkotikamisbruk finnes, men de har ennå til å finne de spesifikke gener som er involvert. Dette kan ha å gjøre med en hjerne "feel good" kjemisk kalt dopamin, og en person er gen-kontrollerte forhold med den. Mens en tenåring kan prøve en hallusinogen en gang, en tenåring genetisk disponert for å ha avhengighetsproblemer kan ønske å bruke det igjen og igjen som de naturlig utlede mer glede av dopamin eller har et underskudd på det til å begynne med. Mens forskere finne ut alt dette, bør foreldrene sterkt forsiktig tenåringer som har kan ha en genetisk forhold med en narkoman eller alkoholiker om å unngå rusmisbruk.

Familie

Å vokse opp i en familie som legger vekt på å få "høy" fra legale eller illegale stoffer kan føre til en ungdom til å tenke narkotikabruk er akseptabelt. Mayo Clinic forklarer at dette usunn familie innflytelse kan være en faktor i en tenåringens første narkotika eksperimentering. Eksponering for familiemedlemmer som nå for et stoff for å kurere alle smerte eller sykdom kan føre til en tenåring å gjøre det samme. Tenåringer får mange av sine verdier fra foreldre og andre voksne påvirkninger, og ofte etterligne det de ser. Dens aldri for sent å etablere sunnere familietradisjoner og sette et godt eksempel for tenåringer.

Thrill-søker Tendencies

Tenåringer som har en tendens til å søke spenning og adrenalin rushes kan ha høyere risiko for å misbruke narkotika på grunn av "high" følelse som er oppnådd fra tidlig rusmiddelbruk. Mens alle har en tilstrømning av feel-good kjemikalier fra relevante kilder, noen tenåringer får en følelse av medikamenter som får dem til å fortsette sin bruk til tross for negative konsekvenser. Hvis en forelder ser et mønster av spenningen-søkende atferd i barnet sitt, kan han diskutere trygge uttak for det versus usikre narkotikabruk.

Understreke

Noen tenåringer, som noen voksne, nå for stoffer som et forsøk på å avlaste stress. Dette kan være roten av rusmisbruk hos ungdom med underliggende mentale tilstander som generalisert angstlidelse eller sosial angstlidelse. Barnemishandling --- tidligere eller nåværende --- kan opprette nivået av stress som utløser noen tenåringer å misbruke narkotika. Hvis barnet ditt ser ut til å være under unødig stress, insisterer på en mental helse evaluering og veiledning ved behov.

Lav selvverd

En tenåring med lav selvfølelse er mer sannsynlig å engasjere seg i selvskadende atferd som bruk av narkotika. Denne sannsynligheten er økt hvis noen av de andre som er nevnt påvirkende faktorer er også til stede i en ungdoms liv. Foreldre kan hjelpe et barn å finne ferdigheter som hun utmerker for å unngå eller motvirke lav egenverd.

Desire for Performance Enhancement

Ifølge National Institute on Drug Abuse, noen tenåringer begynner å bruke narkotika som et misforstått forsøk på å forbedre sport eller akademiske prestasjoner. Disse tenåringene har ofte en følelse av udødelighet og ikke føler at stoffets negative effekter kan skade dem. Alle ungdoms utøvere bør være utdannet på farene ved prestasjonsfremmende midler og alle studenter bør forstå at å gjøre det beste de kan i skolearbeidet er alt som er nødvendig for foreldrene å være stolt av dem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com