Ingrown Kjønnshår Infeksjon

December 31

Ingrown Kjønnshår Infeksjon


Det er vanlig å oppleve irritasjon i kjønnshår området på grunn av hårfjerning. En infeksjon forårsaket av en inngrodde hår kan være smertefullt. Inngrodde hår infeksjoner er vanligvis mild, men noen ganger blir alvorlige, tilbakevendende og smertefullt.

årsaker

Inngrodde hår oppstår når håret ikke bryter overflaten og i stedet krøller tilbake innover eller vokser sidelengs inn i huden. En inngrodde hår ikke automatisk signalisere at det er en infeksjon. En inngrodde hår blir infisert ved hårsekken når bakterier kommer inn i huden som har blitt gjennomboret av håret.

Identifikasjon

Symptomer på en inngrodde hår infeksjon være smerte, hevelse og kløe i området, og en verkebyller som inneholder puss. Den pustule ligner en stor rød blemme. Denne infeksjonen kan etterligne symptomer på andre forhold, slik som en hoven kjertel eller en kvise. Men det kan også etterligne herpes, en seksuelt overførbar sykdom. Den eneste måten å være sikker på er å gå til legen.

Betydning

Mens infeksjonen ikke er ødeleggende, kan det være smertefullt. Videre er ubehandlede infeksjoner av noe slag påkjenning for immunsystemet. Dette kan føre til hyppig sykdom og blir mer utsatt for andre typer infeksjoner.

Behandling

Hvis du har en infisert inngrodde hår, det er en på-hjem middel du kan prøve. Først gjelder alkohol til pustule eller inngrodde hår for å desinfisere området. Deretter plasserer en svært varm vaskeklut på toppen av det infiserte området. Fortsett å bruke den varme vaskeklut til området til inngrodde hår stiger til overflaten. Når det skjer, kan du bruke pinsett for å fjerne hår. Umiddelbart bruke en aktuell antibiotika krem. Fortsett å bruke som krem ​​til området i flere dager. Hvis infeksjonen ikke rydde opp, deretter et besøk til legen er nødvendig.

Forebygging

Inngrodde hår i kjønnshår området er ofte et resultat av barbering. Det er tiltak som kan iverksettes før hårfjerning som vil bidra til å forhindre inngrodde hår og infeksjoner. Først exfoliate området med en lett skrubb og en vaskeklut. Deretter sitte i et varmt bad i minst 10 minutter. Påfør en barberkrem som er egnet for sensitiv hud. Bruk alltid en ny barberhøvel og barbere i retning av veksten av hår. Barbering mot korn kan føre til inngrodde hår.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com