Diett for folk på betablokkere

February 8

En beta blocker er et stoff som hindrer økt hjerte handling og reduserer høyt blodtrykk. Betablokkere brukes til å behandle hjertearytmi, som er en uregelmessig hjerterytme, og de er gitt til personer som har hatt hjerteinfarkt. Folk på betablokkere er vanligvis anbefales å vedta en diett som fungerer mot samme mål som betablokkere: redusere høyt blodtrykk og stress på hjertet.

Ernæring

Hvis du tar betablokkere, følger en common-sense diett sånn anbefalt av American Heart Association og spise mat som er lav i kalorier og fett. Disse inkluderer frukt, grønnsaker, yoghurt, korn og nøtter. Prøv å redusere kaloriinntaket og unngå fet og bearbeidet mat.

fett

Når du spiser fett i maten, kan du prøve å gjøre det meste av det umettet fett. Dette er sunneste fettet er det for deg. Umettet fett er fett som finnes naturlig i matvarer som nøtter, laks, avokado og olivenolje. De fleste kjøtt og fjærkre inneholder både mettet og umettet fett, så når du spiser kjøtt, spiser de typene som har mye umettet fett, som kylling bryst eller bakken mørbrad. Unngå transfett, som er de verste fett for deg. Disse fett er kunstig laget og funnet i pakket snacks og småkaker.

Koffein

Unngå koffein, noe som gir raskere hjerterytme. Hvis du drikker kaffe eller te, gjør det til koffeinfri variasjon, og unngå Colas og andre koffeinholdige brus.

Salt

Unngå eller begrense salt. The National Academy of Science and Medicine anslår at en sunn voksen trenger ikke mer enn 2400 milligram salt per dag. I gjennomsnitt, en amerikansk får 7000. For mye salt øker blodtrykket og skader på hjertet. Se hvor mye natrium er i maten du spiser og forberede flere av dine egne måltider, som ikke vil inneholde så mye som salt som svært bearbeidet forhåndslagde måltider.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com