Hva Leather Soccer klossene er den beste?

November 22
Hva Leather Soccer klossene er den beste?

Fotball klossene er en viktig del av å spille spillet. Du tror kanskje cleats er bare cleats, men stadig utvikling teknologi av sportsutstyr har komplisert oppdrag å finne de beste cleats. Klossene er først og fremst produsert med lær eller syntetisk overdel. Mens syntetisk tendens til å være enklere å rengjøre, billigere og vannbestandig, skinnsko generelt tilbyr overlegen beskyttelse, støtte og passform. Når du har besluttet å bruke de ekstra dollar på noen kvalitet skinn fotball cleats, er det noen andre funksjoner for å være på jakt etter.

Heel og Øvre Construction

Den hælkappe av en fotball klamp er den del av skoen som vugger og demper på baksiden av hælen. I en kvalitet sko, vil det være sterkt bundet til både yttersålen og den øvre, og det bør ikke bøyes. Den øvre delen av skoen - den ytre delen som du ser - beskytter foten og gir stabilitet under bevegelse. En øvre med sterke side-til-side stabilitet er avgjørende for å opprettholde ballkontroll og plassere betydelig makt bak spark.

intern Siste

Den interne siste av en fotball klamp er sålen konstruksjon. Denne delen av skoen er viktig å ytelse fordi den er ansvarlig for å levere en blanding av stabilitet og fleksibilitet som kreves for bevegelse, hastighet og kontroll på feltet. De beste skoene har en intern siste som gir bue støtte og demping for å minimere risikoen for å utvikle fotproblemer som plantar fasciitis.

posisjons~~POS=TRUNC Variasjoner

Dine lær fotball klamp behov vil også variere avhengig av hvilken posisjon du spiller. Forwards trenger lette cleats som tillater dem å føle seg ballen gjennom sine sko siden de er pålagt å utføre raske manøvrer for å ligge i forkant av forsvarere. Prøv å holde fast med klosser under 9 unser hvis du spiller fremover. Midtbanespillere er stadig på farten, så komfort og kontroll er de viktigste funksjonene for disse spillerne. Se etter en høy kvalitet mellomsåle med god demping for å lindre trykket som pigger sted på føttene under 90 minutter med spilling. Defenders ofte ta mye taklinger, så holdbare, tøffe sko med tykke overdel og litt mer vekt er viktig. Endelig keepere trenger sko som gir makt og beskytte føttene mens du vokte nettet.

Ground Type

En annen faktor å vurdere når du velger de beste fotball cleats er den type torv du skal spille på. Det er fire generelle kategorier av spillefeltet som cleats faller inn: fast underlag, mykt underlag, kunstgress og innendørs. De fleste sko er designet for bruk på fast underlag, slik som tørre, naturlig gress felt. Disse støpte cleats gi veigrep og stabilitet og ofte kommer med avtagbare pigger som er blader eller konisk formet. Myke bakken cleats har avtagbare pigger av varierende lengde og er designet for naturlig utendørs felt som er mykere eller opplever våte forhold. Kunstgress cleats er best for spill på kunstgress eller ekstremt vanskelig naturtomt. De kommer som regel med et større antall pigger som er kortere enn andre klosse varianter. Klossene eller pigger på kunstgress cleats er generelt svært holdbare på grunn av de harde overflater av slike felt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com