Gjennomgang av Glacier solbriller

May 4

Ultrafiolett (UV) stråler øke 4 prosent for hver 1000 fot i høyde, ifølge nettstedet Sung kjøpere guide. Glacier briller er en nødvendighet for å beskytte øynene mot denne gjenskinn. Se etter briller som gir 100 prosent UV-beskyttelse med synlig lys overføring av mindre enn 10 prosent - 5 prosent er bra. Se etter en seks eller åtte basen grad av wrap eller flyttbare sidebeskyttelse for å beskytte øynene fra perifert inntrenging. En sterk nylon ramme som er best, med polykarbonat linser og en snor festet direkte til øretelefonene. Brillene skal beskytte øynene mot blending fra alle vinkler og være laget av materialer som ikke utfører kaldt og stå opp til tøffe forhold.

vanlige fallgruver

Hold deg unna wire rammer, fordi de bøyes og overføre kaldt til ansiktet ditt. Glass linser kan knuses. Overskyet dager er ikke fri fra UV-stråler, så ikke bli fristet til å gi avkall på breen briller bare på grunn av skydekke. Noen foretrekker bre briller til beskyttelsesbriller, fordi briller vil tåke, men brillene er porøs, noe som gjør at luften kan sirkulere.

Hvor får man kjøpt

Utendørs outfitter butikker er en god kilde for å kjøpe breen briller. Det er mange online selskaper som tilbyr ulike typer bre briller, inkludert Julbo linje, opticus og Oakley. Optiske sentre er en annen kilde til breen briller, som også er tilgjengelig i resept styrke. Optikere er opplært til å passe briller, inkludert isbreer, til brukerens ansiktstrekk.

Koste

Julbo briller er det beste valget for fjellklatring og brevandring briller, ifølge sunglassesbuyersguide.com nettstedet. Julbo bre briller kjøres fra $ 45 for Sherpa modell til $ 160 for bivouak skiftende. Prisene på reseptbelagte breen briller vil variere avhengig av resept, men er generelt høyere enn prisene på reseptfrie briller.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com