Aktiviteter på Løvhyttefesten for Kids

October 21
Aktiviteter på Løvhyttefesten for Kids

Løvhyttefesten er en høstferien feiret av jøder og noen kristne på den femtende dagen i den hebraiske måneden Tisjré. Det er lett å ta med hele familien på en feiring av denne gledelige bibelske ferie, som feirer innhøstingen og også samtaler komme i hu teltene eller "telt" der hebreerne levde i ørkenen etter flukten fra Egypt.

The Story of Sukkot

Løvhyttefesten er også kjent som Sukkot etter "sukkah", det hebraiske ordet for tabernaklet. Eldre barn vil sette pris på å høre de ordene som første innlemmet festen. Denne kontoen er funnet i Bibelen i Mosebok, kapittel 23, vers 33 til 43. For yngre, kan en enkel fortelling være mer egnet. "Night Lights: En Sukkot Story," av Barbara Diamond Goldin; "The Mysterious Gjester: En Sukkot Story," av Eric A. Kimmel; og "The House on the Roof: En Sukkot Story," av David A. Adler er tre attraktivt illustrerte bøker som kan gi en morsom introduksjon til denne ferien.

Sukkot Artwork

Som barna får i ånden av feiringen, kan noen enkle kunst og håndverk prosjekter utdype sin interesse. Siden denne festivalen finner sted i høst, kan du enkelt tilpasse prosjekter Thanksgiving-tema: tracing fall blader, tegne et overflødighetshorn med ulike matvekster eller opprette et fall tema velkommen signere. Hvis du planlegger å bygge en sukkah, kan disse illustrasjonene brukes til å dekorere den. Gjør andre dekorasjoner for sukkah som en reflekterende mobil konstruert fra gamle CDer, fargerike kjeder av fuzzy rør stammer; papir lanterner; eller blomster klippet ut av selvklebende håndverket skum, klar til å stikke på Sukkah veggene.

Konstruere en Sukkah

En stor del av moroa ved Sukkot er at det feires utendørs. Tradisjonelt de feirer festivalen faktisk bor i sukkah for en uke. Selv om du ikke planlegger å tilbringe natten utenfor, og bygge en sukkah i bakgården og spise måltider i den vil appellere til barn i alle aldre. De Sukkah veggene kan være laget av ethvert materiale, men tradisjonen tilsier at taket lages av uferdige plantemateriale: greiner, siv, mais stilker, bambus eller uferdige planker. Oppfinnsomme unge sinn vil finne uendelige variasjoner for å bygge en midlertidig struktur innenfor disse retningslinjene. Når den er bygget, kan du bruke håndverk prosjekter som er nevnt ovenfor for å lage din sukkah vakker innvendig og utvendig.

Deling måltider i Sukkah

I tradisjonelle jødiske kretser, er alle måltider spises i sukkah under festivalen. Om du setter deg ned i sukkah for alle måltider eller bare planlegger en middag ute, barna vil bli begeistret ved tanken på å hjelpe forberede piknik fest. Med tanke på innhøstingen feiringen aspekt av Sukkot, kan barna nyte forbereder lokalt dyrket og høstet grønnsaker og frukt. Regelmessig høst favoritter som frisk eplemos, eplekake, gresskar muffins, tomatsuppe, squash gryte og selv bakt poteter smaker bedre i frisk luft av sukkah, mens påminner barn og voksne i den gledelige sesongen av mange de feirer.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com