En Hamstring Pull & amp; avulsion

October 20
En Hamstring Pull & amp; avulsion

Idretter som krever en høy grad av fart, kraft og smidighet sted idrettsutøvere på et høyere risiko for hamstring skader, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Overdreven kraft kan føre til at hamstring muskel til å strekke utover sin normale bevegelsesutslag. En trakk hamstring svarer godt til konservativ behandling. Hvis du opprettholde en hamstring avulsion skade, er du sannsynligvis til å gjennomgå en operasjon og en lengre rehabiliteringsprosess. Alltid konsultere legen din dersom du føler at du har fått en hamstringskade.

hamstring Anatomy

Hamstrings består av tre muskler. Biceps femoris, semimembranosus og semitendinosus omfatter hamstring muskel gruppe. Et flertall av hamstring musklene danne tvers av femoral muskler - musklene i den øverste halvdelen av låret. Hamstrings kjøre over hofte og knær. De er ansvarlige for å bøye kne og bistand i hip-utvidelsen.

hamstring trekker

En trakk hamstring er også referert til som en hamstring belastning. Dette skjer når det er en rift i ett eller flere av de hasesenemusklene. Trakk hamstrings er vanlig hos personer som sprint eller hoppe hekk. Utøvere i idretter som inneholder mye sprint - inkludert rugby og fotball - er også utsatt for hamstring skader. Hvis du har fått en trakk hamstring, er du sannsynligvis til å føle en skarp smerte i baksiden av låret. Hevelse og blåmerker kan også forekomme. Du vil føle smerte hvis du prøver å rette kneet eller kontrakt muskel. Trakk hamstrings kan inneholde små tårer, delvis tårer eller en komplett ruptur av en av hamstrings.

avulsion Skader

Hamstring avulsion skader er sjeldne, men alvorlige. En avulsion oppstår når hamstring muskelen er helt revet bort fra ischial tuberosity, den delen av skjelettet du hviler kroppsvekt på mens du sitter. Det ligger i nærheten av hoftebenet og festes til hamstring muskler. Denne skaden er vanligvis et resultat av en plutselig sammentrekning av hamstring muskel under anstrengende fysisk aktivitet. Sprinting, lange hopp og Hekkeløp sette deg i fare for en hamstring avulsion skade. Med denne skaden, vil du oppleve ekstrem smerte og vil nok merke et gap der muskelen har løsnet. Det vil være vanskelig å bøye kneet eller bøye hoften. Denne skaden krever umiddelbar medisinsk behandling.

Diagnose

Trakk hamstrings og avulsion skader bør undersøkes av lege. Legen vil undersøke deg for ømhet og blåmerker samt tegn til smerte, hevelse og svakhet. Legen din kan ta en x-ray eller MR test for å fastslå alvorlighetsgraden av skaden.

Behandling

Behandlingen av en hamstring skade avhenger i stor grad av alvorlighetsgrad og plassering. Behandling kan være kirurgisk eller nonsurgical. Hamstring trekker ofte behandles med hvile, is, kompresjon og høyde. For mer alvorlig hamstring trekker, kan en spenne for å immobilisere kneet hjelpe med helbredelsesprosessen. Legen kan også anbefale fysioterapi for å gjenopprette styrke og bevegelsesutslag i hamstrings. For fullstendig brudd eller avulsion skader, er kirurgi nødvendig. Din kirurg vil feste muskel til skjelettet ved hjelp av stifter eller masker. Han er også sannsynlig å oppklare eventuelle arrete vev. Etter operasjonen, vil du tilbringe tid med beinet immobilisert og på krykker. Når det er trygt for deg å bære vekt, vil legen anbefale fysioterapi for å gjenopprette normal funksjon i hamstrings.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com