Vitaminer & amp; Mineraler for muskel spasms

July 16
Vitaminer & amp; Mineraler for muskel spasms

Muskelkramper er smertefulle ufrivillige sammentrekninger eller spasmer i ett eller flere av de musklene som varer noen få sekunder til flere minutter. De kan oppstå etter trening eller i løpet av natten og er ofte forårsaket av overforbruk av en muskel, dehydrering eller vitamin og mineral mangler. Hvis muskelkramper er forårsaket av en mangel på visse vitaminer og mineraler så kosttilskudd kan være nyttig for deg. Som alltid, snakk med helsepersonell før du tar noen nye supplement.

Kalsium og magnesium

En kalsium eller magnesium mangel er en vanlig årsak til muskelkramper, spesielt kramper i bena og føttene. Ifølge Acu-Cell.com, muskelkramper i venstre ben indikerer en kalsiummangel, mens muskelkramper i høyre ben indikerer en magnesiummangel. Kroppen din trenger en balanse av begge disse mineralene, og de jobber sammen så for de beste resultatene ta en "Cal / Mag" supplement, som er et supplement som gir begge. Den anbefalte dose er 1500 mg kalsium og 750 mg magnesium daglig.

Natrium og Kalium

Hvis du opplever anstrengelsesutløst muskelkramper, kan det være på grunn av en elektrolyttforstyrrelser, nemlig en ubalanse av natrium og kalium. Ifølge Michael Bergeron, direktør for miljølaboratoriet ved Medical College of Georgia, overdreven svetting under trening fører til et tap av natrium og kalium, og tapet kan føre til nervene å bli overfølsom. Kalium hjelpemidler også i absorpsjon av kalsium og magnesium, og kombinere det med en Cal / Mag supplement kan derfor være gunstig for behandling av ben og føtter kramper. Du kan få natrium ved å spise salt mat, og anbefalt dose av kalium er 99 mg daglig.

B-vitaminer

AB vitamin mangel kan også være årsaken til muskelkramper. B-vitaminer forbedre sirkulasjonen, forbedre muskel tone og forbedre mobilnettet og nerve funksjon. AB kompleks supplement kan bidra til å redusere muskelkramper og leggkramper, ifølge Vitamin-Supplements.org. En B-50 kompleks supplement, er et supplement som inneholder 50 mg av de viktigste B-vitaminer, og "Resept for Nutritional Healing" anbefaler å ta en B-50 kompleks supplement, tre ganger daglig med mat.

vitamin E

Noen ganger dårlig sirkulasjon er årsaken til muskelkramper, i så fall, kan vitamin E være nyttig for deg. Vitamin E bidrar til å holde blodet tynne og for å utvide blodårene, og dermed oppmuntre sunn sirkulasjon. Phyllis Balch sier i sin bok "Resept for Nutritional Healing" som vitamin E kan være spesielt gunstig hvis du opplever kramper relatert til åreknuter. Terapeutisk dose er 1000 IU daglig, og du bør velge et supplement i d-alfa-tokoferol skjema for maksimal effektivitet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com