Virkningene av alkohol på Enzymer

November 3
Virkningene av alkohol på Enzymer

Kroppen din produserer tusenvis av typer metabolske og fordøyelsesenzymer. Maten du spiser også forsyne deg med enzymer. Enzymer konvergere med andre stoffer i kroppen din for å øke hastigheten på kjemiske reaksjoner, noe som gjør kroppen din fungerer på optimalt nivå. På en ernæringsmessig nivå, kan kroppen din ikke forbrenne eller fordøye maten uten hjelp av enzymer. Alkoholforbruket kan endre effektiviteten som kroppen bryter ned mat og giftstoffer, noe som resulterer i skadelige lever og helsemessige komplikasjoner.

alkohol Metabolisme

Etter du drikke en alkoholholdig drikke, er det absorberes fra tynntarmen inn i blodårene som frakter blod til magen og tarmene. I løpet av denne prosessen, etanol, den aktive ingrediensen i alkohol, dispergeres til hjernen, som aktiverer den berusende virkning. Etter mage og tarmer fullstendig absorpsjon av alkohol, er det fraktet til leveren din for videre metabolske sammenbrudd, hvor det blir møtt av alkohol og aldehyd dehydrogenase enzymer. Disse to enzymer er ansvarlig for å bryte ned de toksiske egenskapene til alkohol for senere eliminering fra kroppen din. Selv om mesteparten av alkoholen metaboliseres i leveren, er en liten prosentandel av alkohol ikke, som utgjør den alkoholen som strekker hjernen ved hjelp av cytokrom-enzymer og katalaseenzymet. Disse hjernen enzymer er involvert i den oksidative metabolismen av etanol, bemerker Alcohol Research and Health. Oksidative metabolismen av alkohol bidrar til celle og vevsskade som påvirker hjernen din fungerer.

leverenzymer

De mest betydelig påvirket av alkohol enzymer finnes i leveren. Alanin transaminase og aspartattransaminase finnes lignende enzymer fremtredende i leveren som blir forhøyet når du drikker alkohol. Gamma-glutamyltransferase er også et leverenzym som øker fra alkoholbruk. Laboratorietesting av disse enzymene kan avsløre om alkoholbruk forårsaker noen grad av leverskade. En test leveren panel eller leverfunksjon utført av din lege kan være nødvendig hvis du har en historie med alkoholmisbruk. Men American Academy of Family Physicians bemerker at du ikke kan ha symptomer eller tegn på leverskade fra alkohol hvis du er i en tidlig fase, noe som gjør testing viktig hvis du overindulge i alkoholholdige drikker.

Hvorfor alkohol er skadelig for Enzymer

I den enkleste forstand, er alkohol skadelig for dine enzymer fordi etanol er en gift, eller toksin, til kroppen din. Det tar en moderat mengde drikkevann til å forårsake forhøyede leverenzymer og nevrologiske enzym skader. Flertallet av skaden alkohol fører imidlertid generelt fra kronisk og overdrevet forbruk. Som et giftstoff, kan gjentatt innføring av alkohol til kroppen din hindre leveren fra effektivt å filtrere avfallet opprettet som et biprodukt av alkoholforbruk. Resultatet av kronisk skade på leverenzymer fra alkoholbruk omfatter fettlever, alkoholisk hepatitt, fibrose, skrumplever og eventuell død.

Reversealkoholskader

Leveren har den fantastiske evnen til å regenerere hvis skaden ikke er altfor kommet. Dette betyr at hvis du endrer din alkoholforbruk, kan du hindre alkoholisk leversykdom. Hjernen din kan også lide mindre, spesielt hvis du forbedre ernæring vaner sammen med å slutte overdreven alkoholbruk. Snakk med legen din om din spesifikke alkoholbruk vaner og få leverenzymene testet. Spis godt balanserte og næringsrike måltider for å erstatte enzymer du ødelegger fra alkoholbruk og vurdere kosttilskudd med anbefalinger fra legen din. Hvis du har problemer med å redusere alkoholforbruket, ta kontakt med din lokale helsetjenester kontor for ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg å slutte å drikke.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com