Liste over Høye metthet Foods

June 29

Liste over Høye metthet Foods


Med så mange voksne og barn har problemer med å opprettholde en sunn vekt, er det viktig å undersøke maten vi spiser. Mange amerikanere føre inaktive livsstil og generelt forbruke mer kalorier enn vi trenger. En måte å nærme vekttap er å spise mat som tilfredsstiller vår hunger for lengre perioder av gangen.

egg

Ta med egg i ditt daglige kosthold for å avverge sult. En 2005 studie med tittelen "Short-Term Effekt av egg på metthetsfølelse i Overvekt og overvektige pasienter," publisert i "Journal of American College of Nutrition" viste at blant annet et egg til frokost forårsaket deltakerne til å føle fyldigere, og spiser 400 færre kalorier Gjennom dagen. Egg inneholder høykvalitets protein, en stor bidragsyter til mat metthetsfølelse, samt en høy mengde vitamin D. Arthritis Foundation siterer dette vitamin som en måte å øke vekttap.

avokado

Spre avokado på toast for en nærings smør erstatning, blande den med tomat, løk, krydder og litt sitronsaft for en enkel guacamole med grønnsaker eller spise den på egen hånd. Ifølge Hawaii Medical Services Association, går litt fett langt i staving av sult. Avokado gi mono- og flerumettet fett, som California Avocado kommisjonen hevder skal være erstattet for usunn mettet fett. Avokado gi næring samt tilfredsstillende fett, inkludert nesten 20 fytokjemikalier, vitaminer og mineraler. I tillegg inneholder ett medium avocado en femtedel av sult-quelling fiber du trenger på en dag og ingen natrium å øke blodtrykket.

Bønner og belgfrukter

Spis en eller flere varianter av billig, lett tilgjengelig bønner. Linser og hvit, svart, nyre og kikerter tilpasse seg godt til en rekke varme og kalde retter. Bønner er høy i protein og fiber, samt jern og kalsium. Fiber og protein er store bidragsytere til mat metthetsfølelse. Fordi bønner er absorbert sakte, vil du føle deg fyldigere lenger.

poteter

Gjør poteter del av kostholdet ditt. Dr. Susanna Holt ved University of Australia samlet en liste over matvarer i henhold til deres evne til å tilfredsstille, kalt "satiety Index." De som laget listen ikke bare midlertidig kvele sulten; de holdt eater full. Resultatene ble målt ved fôring deltakerne en 240-kalori servering av en av 38 matvarer, og deretter ber dem om å spise fra en buffet timer timer senere. Respondentenes sult nivåene ble målt hvert 15. minutt, samt mengden av mat de spiste fra buffet. Tilfredshet nivå for forbruker poteter kom ut på topp på grunn av deres bulk og tetthet. Men måten de var forberedt på var viktig: Pommes frites gikk mye verre enn sine kjedelig, tett, kokte motpart.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com